100.YIL-ÇİĞDEM DOLGU-DUDAK DOLGUSU

blog yazısı ekle !

100.YIL-ÇİĞDEM DOLGU-DUDAK DOLGUSU

ESTETİK AMELİYAT OLMADAN GÜZELLEŞMEK İSTEYENLERİN İLACI DOLGU – 100.YIL-ÇİĞDEM DOLGU-DUDAK DOLGUSU

Son yıllarda estetik dünyasında fırtına gibi esen dolgu yöntemi sayesinde binlerce kadın ameliyat olmadan daha güzel bir buruna, çeneye, çıkık elmacık kemiklerine, dolgun dudaklara ve yüzündeki çizgilerden kurtularak genç bir görünüme kavuştu. Artık Ankara'da da uygulanan dolgu yöntemi ile sadece yüz güzelleşmiyor aynı zamanda dolgu için kullanılan hyalüronik asit sayesinde cildin nemlenmesi, ışıltılı ve sağlıklı bir görünüme kavuşması da sağlanıyor.





Dolgu uygulaması çok kısa sürede tamamlanıyor

Dolguyu diğer yöntemlerden ayıran bir özelliği de uygulanma süresinin kısalığı. Dolgu uygulaması yapılacak bölgeye göre farklılık göstermekle birlikte ortalama olarak 45 dakika kadar sürüyor ve kişi uygulamayı yaptırdıktan sonra hemen normal hayatına dönebiliyor. Yani dolgu ve dudak dolgusu hem ameliyatsız hem de kişinin hayatını aksatmayan bir uygulama.

Hem güzel görünmek hem de ışıltılı bir cilde sahip olmak için…

Siz de hem güzel görünmek hem de ışıltılı bir cilde sahip olmak istiyorsanız hemen 100.Yıl-Çiğdem polikliniklerine gelerek dolgu yaptırın ve aynaya baktığınızda kendi yansımanızdan büyülenmeye hazır olun.