YAŞLILIK V SHAPE AMELİYATSIZ YÜZ GERME İLE TARİH OLUYOR!

blog yazısı ekle !

YAŞLILIK V SHAPE AMELİYATSIZ YÜZ GERME İLE TARİH OLUYOR!

Güzellik ve gençlik günümüzde geçmişin aksine sadece kadınlar için değil hem kadınlar hem de erkekler için büyük önem taşıyor. Herkes genç ve güzel görünmek istiyor ancak bunun için ameliyat olmaktan çeşitli gerekçeler ile kaçınıyor. İşte bu şekilde düşünenler için mucize V Shape Ameliyatsız Yüz Germe ile gerçekleşiyor!



Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


V Shape Ameliyatsız Yüz Germe nedir?

Yüzün şekli gençlik döneminde V şeklindedir ancak ilerleyen yaşlarda sarkmalar ya da kilo almak gibi nedenlerle yüzün V şekli deforme olur. V Shape ameliyatsız yüz germe yöntemindeki V harfi yüzün V şekline geri döndürülmesi anlamını taşıyor.

Yüz şekillendirme ve gençleştirmede yeni devir

V Shape Ameliyatsız Yüz Germe yöntemi son derece yeni olduğu halde artık ülkemizde de uygulanabiliyor ve bu yöntem yüz şekillendirme ve gençleştirme konusunda açılan yeni bir devir olarak tanımlanıyor.

V Shape Ameliyatsız Yüz Germe hangi bölgelerde kullanılıyor?

Yöntemin adı her ne kadar yüz germe olarak geçse de V shape sadece yüz bölgesinde değil boyun ve gıdı bölgesindeki sarkmalarda da kullanılıyor. Yani V Shape Ameliyatsız Yüz Germe yöntemi ile hem yüzdeki hem de yüz çevresindeki tüm şekil bozulmaları ve sarkmalar ameliyatsız olarak ortadan kaldırılabiliyor.

Acı mı? O da ne?

V Shape Ameliyatsız Yüz Germe yönteminin en büyük özelliği uygulama esnasında kesinlikle ne acı ne de ağrı hissedilmemesi. Zira V Shape Ameliyatsız Yüz Germe cerrahi bir yöntem değil ve bu nedenle hiç. bir şekilde can yanmasına neden olmuyor.

Kaç seans uygulatmak gerekiyor?

V Shape Ameliyatsız Yüz Germe yöntemi ile gençliğe kavuşmak, kırışıklıklardan, sarkmalardan ve şekil bozukluklarından kurtulmak için ortalama olarak 4 seans yeterli oluyor. Her seans 20 dakika sürüyor ve seanslar arasında 2 hafta ara veriliyor. Yani V Shape Ameliyatsız Yüz Germe genç bir cilde sahip olmanın hem en acısız hem de en hızlı yöntemi.

Nerede uygulanıyor?

Ankara'da bulunan poliklinikler V Shape Ameliyatsız Yüz Germe uygulaması yaptırabileceğiniz en doğru adres. Bu polikliniklere giderek konunun uzmanı doktorların yapacağı V Shape Ameliyatsız Yüz Germe uygulaması ile yepyeni bir insan olmak için hala ne bekliyorsunuz?