BALGAT-ÇUKURAMBAR AMELİYATSIZ YÜZ GERME

blog yazısı ekle !

BALGAT-ÇUKURAMBAR AMELİYATSIZ YÜZ GERME

ACISIZ VE KISA SÜREDE GENÇLEŞMEYE NE DERSİNİZ? – BALGAT-ÇUKURAMBAR AMELİYATSIZ YÜZ GERME

Yaşlanmak her kadının kabusu olsa da bu kabusla yaşamak zorunda değiliz. Evet, yaşlılık belirtilerinden kurtulmak için ameliyat olmak hemen hepimiz için uzak hatta korkutucu bir ihtimal olduğu için buna yanaşmıyoruz ama artık ameliyatsız yüz germe yöntemi Ankara'da da uygulanıyor ve bu sayede hepimiz ameliyat olmadan, acı çekmeden ve hayatımıza normal şekilde devam ederek gergin, genç görünen bir cilde sahip olabiliriz.





Kollajen lifleri ısıtılarak gerginleştiriliyor

Ameliyatsız yüz germe cihazı ile cilde radyofrekans ve soğuk ultrason ışınları veriliyor, böylelikle cildin kollajen tabakası ısıtılıyor ve bu ısınma da gerginleşmeyi sağlıyor. Gerginleşen kollajen lifleri ile birlikte cilt de gerginleşiyor, sarkmalar ve yaşlılık görünümü ortadan kalkıyor. Kısacası ameliyatsız yüz germe ile gençlik uzun süre daha sizinle birlikte kalıyor.

Geç kalmadınız!

Gençleşmek ve güzelleşmek için geç kalmadınız! Balgat-Çukurambar polikliniklerine gelerek ameliyatsız yüz germe seanslarına hemen başlayın ve 4-6 seans sonunda aynada eskisi kadar gergin bir cilt ve genç bir yansıma görmenin tadını çıkarın!