BOTOKS

blog yazısı ekle !

BOTOKS

BOTOKS İLE MÜKEMMEL GÖRÜNEN BİR BURNUNUZ OLABİLİR – BOTOKS

Hakkında en çok konuşulan ameliyatsız estetik uygulamalarından biri şüphesiz ki botoks. Ancak botoks hakkında çok konuşulsa da eksik konuşuluyor, zira Botoksun yalnızca kırışıklıklar üzerindeki etkileri konu ediliyor. Oysa botoks burun estetiği için de kullanılıyor ve tek kelime ile mükemmel sonuçlar alınıyor.




Burun çoğu insanın sorunu

Burun birçok insanın vücudunda en sevmediği bölgelerden biri. Ancak çoğu kişi ya ameliyat olmaya çekindiğinden ya da maddi olarak ameliyatlı burun estetiği olmaya imkan bulamadığından b ir ömür boyunca burnu yüzünden aynadaki görüntüsü ile barışamıyor. Oysaki botoks sayesinde ameliyatsız olarak burun estetiği yapılabiliyor üstelik botoks ile yapılan burun estetiği hem çok daha ucuza mal oluyor hem de çok daha kısa zaman alıyor.

Kalkık uçlu bir burun kimin hayali değil ki?

Burun konusunda en sık karşılaşılan şikayet sarkık uçlar. Hemen herkesin hayaliyse tabi ki kalkık uçlu bir buruna sahip olmak. İşte botoks burada devreye giriyor ve çok kısa süreli ve acısız bir uygulama ile hayallerinizdeki kalkık uçlu buruna sahip olmanızı sağlıyor!

Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


İşlem sadece 15 dakika sürüyor!

Botoks ile burun ucu kaldırma işlemi yalnızca 15 dakika sürüyor! Evet, inanılmaz gibi gelse de kalkık uçlu bir buruna sahip olmak için harcamanız gereken zaman yalnızca 15 dakika! Botoks ile burun ucu kaldırma estetiği için burnun ucuna botoks enjeksiyonu 15 dakika sürüyor ve bu sürenin sonunda kişi normal hayatına dönebiliyor.

Acısız!

Üstelik botoks ile burun ucu kaldırma uygulaması acısız. Çünkü uygulamadan önce buruna anestezik kremler sürülüyor ve bu sayede kişinin acı hissetme olasılığı ortadan kaldırılıyor. Botoks ile burun ucu kaldırma işlemi işin uzmanlarınca yapıldığı takdirde uygulama sonrası şişlik ve morluk gibi yan etkilerin hiç biri ile karşılaşılmıyor.

Kalkık uçlu bir burun için…

Siz de kalkık uçlu bir buruna sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Ankara'da bulunan bir polikliniğe giderek sadece 15 dakikanızı ayırmak ve acısız şekilde botoks uygulaması yaptırmak. Bu işlemi 4-8 ayda bir tekrarlatmanız her zaman kusursuz görünen bir burun için yeterli.