BOTOKS

blog yazısı ekle !

BOTOKS

BOTOKS YAPTIRAN ÜNLÜLERDEN NE EKSİĞİNİZ VAR? - BOTOKS

Botoks son yıllarda hakkında en fazla konuşulan ameliyatsız estetik uygulamalarından biri. Deyim yerindeyse botoks ile ilgili her kafadan bir ses çıkıyor, bunların arasında son derece olumlu yönde söylenen şeyler olduğu kadar birçok olumsuz yorum da bulunuyor. Ancak bilmeyenler botoks hakkında halk tabiri ile atıp tutmaya devam ederken hem dünyada hem de ülkemizde milyonlarca kişinin hayran olduğu ünlüler güzelliklerini botoks ile daimi kılmaya devam ediyor.




Neden botoks?

Yüzdeki yaşlanma etkilerine karşı estetik ameliyat yaptırmak hem çok daha meşakkatli hem de riskli. Bu nedenle artık ünlüler de bu risklerle karşı karşıya kalmamak ve kırışıklıklardan kolay, hızlı şekilde kurtulmak için tabi ki botoksa yöneliyorlar. Üstelik Botoksun yan etkisi de bulunmuyor.

Botoks sonrası kişi normal hayatına çabuk dönebiliyor

Estetik ameliyatların ertesinde oluşan şişlik, morluk gibi görüntülerin tamamen ortadan kaldırması oldukça uzun zaman alıyor bu da kişilerin normal hayatlarına geç dönebilmesi anlamına geliyor. Oysaki botoks uygulamasının ardından normal hayata dönüşe dek geçen süre ameliyat ile kıyaslandığında gerçekten yok denecek kadar kısa.

Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Alın ve göz çevresi botoksu çok popüler

Dünyada ve ülkemizde ünlüler en çok alın ve göz çevresindeki kırışıklıklardan kurtulmak için botoks yaptırıyorlar. Botoks uygulaması ile alındaki ve göz çevresindeki yani halk arasında kazayağı olarak bilinen kırışıklıklar hızlı ve etkili şekilde ortadan kaldırılıyor. Bu nedenle buralara yaptırılan botoks uygulaması normal olarak ünlüler arasında oldukça popüler.

Botoks sadece ünlüler için değil!

Her ne kadar Botoksun dünyada ve ülkemizde bu denli popüler hale gelmesinde botoks uygulaması yaptıran ünlülerin çok büyük rolü olsa da botoks sadece ünlüler için değil! Günümüzde her yerde botoks yaptırılabilen poliklinikler bulunuyor. Yani botoks ulaşılmaz bir uygulama değil ve herkes yaptırabiliyor.

Siz de yaptırabilirsiniz!

Ankara'da bulunan bir polikliniğe giderek siz de botoks yaptırabilir ve ekranda görüp özendiğiniz ünlüler gibi genç ve güzel görünmenin tadını çıkarabilirsiniz. Unutmayın, genç ve güzel görünmek sadece ünlülerin değil sizin de hakkınız! Ve bu hakkı almak için yapmanız gereken tek şey ilk adımı atmanız.