CEBECİ-MAMAK-ABİDİNPAŞA AMELİYATSIZ YÜZ GERME

blog yazısı ekle !

CEBECİ-MAMAK-ABİDİNPAŞA AMELİYATSIZ YÜZ GERME

GENÇLEŞMEK HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI! – CEBECİ-MAMAK-ABİDİNPAŞA AMELİYATSIZ YÜZ GERME

Yakın bir zamana kadar gençleşmek için ameliyat olmak ya da benzeri acılı uygulamalara katlanmak gerekiyordu. Oysaki artık ameliyatsız yüz germe yöntemi sayesinde yaşlılık belirtilerinden kurtulmak hiç olmadığı kadar kolay. Üstelik artık Ankara'da da ameliyatsız yüz germe yöntemi ile gençleşebilmek mümkün. Yani evinizden çok uzağa gitmeden ve canınız hiç yanmadan gençleşme şansına sahipsiniz!



Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Kollajen lifleri ısı ile geriliyor

Ameliyatsız yüz germe cihazı ile cildin kollajen tabakası radyofrekans ve soğuk ultrason kullanılarak ısıtılıyor ve ısınan kollajen lifleri geriliyor. Böylelikle cilt de gerginleşiyor ve sarkmalar, çizgiler kısacası yaşlı bir görünüme yol açan tüm belirtiler de ortadan kalkıyor. Ve tüm bunlar olurken siz hiç acı ya da ağrı hissetmiyorsunuz. Bu açıdan bakılınca ameliyatsız yüz germe için mucizevi bir yöntem tanımını kullanmak pek de abartı sayılmaz sanırız.

4-6 seans yeterli oluyor

Cebeci-Mamak-Abidinpaşa polikliniklerine gelerek yaptıracağınız ameliyatsız yüz germe işleminden sonuç almak için ortalama olarak 4-6 seans yeterli oluyor ve ardından seneden bir kez tekrarlatmak da cildin gençliğini korumayı sağlıyor.