CEBECİ-MAMAK-ABİDİNPAŞA BOTOKS

blog yazısı ekle !

CEBECİ-MAMAK-ABİDİNPAŞA BOTOKS

YÜZÜNÜZDEKİ ÇİZGİLER ARTIK CANINIZI SIKAMAYACAK – CEBECİ-MAMAK-ABİDİNPAŞA BOTOKS

Geçen yılların etkisini bir gün aynaya baktığımızda çizgiler olarak yüzümüzde görürüz ve bu tabi ki hepimizin canını sıkar. Ama artık eskisi gibi bu can sıkıcı çizgiler ile yaşamaya mahkum değiliz çünkü modern zamanın gençlik ve güzellik büyüsü botoks ile yüzümüzdeki çizgilerden hem de çok kısa sürede kurtulabiliyoruz.



Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Botoks uygulandıktan 2 hafta sonra etkisini gösteriyor

Botoks clostridium botulinum isimli bakteriden elde ediliyor ve uygulandıktan ortalama olarak 2 hafta kadar sonra etkisini gösteriyor. Yani botoks uygulamasından 2 hafta sonra yüzdeki çizgilerde belirgin şekilde azalma oluyor ve yaşlılık görüntüsü de ortadan kalkıyor. Botoks kaşların arasındaki, alındaki, dudak çevresindeki, göz çevresindeki ve boyundaki çizgileri ortadan kaldırmak için kullanılıyor.

Yüzünüzdeki çizgilerden kurtulmak için daha fazla beklemeyin!

Yüzünüzdeki canınızı sıkan çizgilerden kurtulmak için daha fazla beklemeyin ve hemen Cebeci-Mamak-Abidinpaşa polikliniklerine gelerek botoks tedavisi yaptırın.2 hafta sonraysa eskisi kadar genç görünmeye başlayın ve hayatınızı dolu dolu, tadını çıkararak yaşadığınız günlere geri dönün.