DİKMEN BOTOKS

blog yazısı ekle !

DİKMEN BOTOKS

BOTOKS İLE KIRIŞIKLIKLAR SORUN OLMAKTAN ÇIKIYOR! – DİKMEN BOTOKS

Kadınlar için dünyadaki en önemli şeyin gençlik ve güzellik olduğu şüphesiz. Bu nedenle de yaşlanmak, yüzde kırışıklıklar oluşması da kadınların korkulu rüyası. Ama artık Ankara'da botoks yaptırarak kırışıklıklardan ve yaşlılık belirtilerinden kolayca kurtulabilmek mümkün. Yani bir modern zaman mucizesi olan botoks sayesinde kırışıklıklar artık sorun olmaktan çıkıyor, çünkü botoks kırışıklıkların neden olduğu görünümü ortadan kaldırıyor.





Botoks yüzün yanı sıra boyuna da uygulanabiliyor

Botoks tedavisi ile sadece yüzdeki değil boyun bölgesindeki kırışıklıklardan da kurtulabilmek mümkün. Botoks tedavisi kırışıklık görünümünü ortalama olarak 4-6 ay kadar ortadan kaldırıyor. Ancak düzenli tekrarlama ile bu süre 8-10 aya uzayabiliyor. Yani düzenli botoks uygulaması sayesinde 10 ay kırışıklık görünümünden kurtulabilirsiniz.

Her zaman genç!

Ruhunuzun gençliğini yüzünüze de yansıtmak için hemen Dikmen polikliniklerine gelerek konunun uzmanı olan doktorlara botoks tedavisi yaptırarak kırışıklıklarınızdan uzun süreli olarak kurtulabilir ve aynadaki genç görünümünüzle kendinize olan güveninize tavan yaptırabilirsiniz.