ERYAMAN-ETİMESGUT MEZOTERAPİ

blog yazısı ekle !

ERYAMAN-ETİMESGUT MEZOTERAPİ

MEZOTERAPİ İLE SAÇLARINIZ GÜÇLENSİN – ERYAMAN-ETİMESGUT

Saçlar biz kadınların en fazla özen gösterdiğimiz bölgelerimizden biridir. Ancak gerek fizyolojik nedenlerle gerek dış etkenler nedeni ile gerekse stres kaynaklı olarak saçlarımız ile ilgili sorunlar yaşayabiliyoruz. Ayrıca boya, perma gibi kimyasal işlemler de saçlarımızın güçsüzleşmesine, canlılığını, pırıltısını kaybetmesine ve daha da kötüsü dökülmesine neden olabiliyor. Artık mezoterapi uygulaması sayesinde saçlarımız ile ilgili tüm bu problemlerden kurtulmamız mümkün.





Mezoterapi kişiye özel olarak yapılıyor

Mezoterapi saç tedavisinde kişinin sorununa özel olarak hazırlanan karışımlar saçlı derinin orta tabakasına enjekte ediliyor ve bu sayede saç köklerinin güçlenmesi, dolayısıyla saçların güçlenmesi, daha fazla sayıda çıkması, eski parlaklığını, sağlığını geri kazanması sağlanıyor. Ayrıca mezoterapi kellik sorununda da kullanılan en etkili çözüm yollarından biri.

Elbette mezoterapi sadece saç tedavisinde kullanılmıyor

Mezoterapi sadece saç tedavisinde kullanılmıyor. Selülit, bölgesel yağlanma, yara izleri, yaşlılık belirtileri gibi birçok sorunun çözümü için Eryaman-Etimesgut polikliniklerine gelerek mezoterapi yaptırabilir ve sorunlarınızla vedalaşarak hem sağlığınıza hem de harika bir görünüme kavuşmanın ayrıcalığını yaşayarak hayatın tadını çıkartmaya hemen başlayabilirsiniz.