İNCEK-GÖLBAŞI AMELİYATSIZ YÜZ GERME

blog yazısı ekle !

İNCEK-GÖLBAŞI AMELİYATSIZ YÜZ GERME

KİM DEMİŞ GENÇLEŞMEK İÇİN AMELİYAT ŞART DİYE? – İNCEK-GÖLBAŞI AMELİYATSIZ YÜZ GERME

Biz kadınlar için gençlik ve güzellik büyük bir tutku olsa da söz konusu gençleşmek için ameliyat olmak olduğunda neredeyse hepimiz bu konuda çekimser davranırız, hatta ameliyat olmaktansa yaşlılık belirtileri ile birlikte yaşamayı göze alırız. Ama artık tüm bunlar geride kaldı, çünkü artık Ankara'da ameliyatsız yüz germe yöntemi ile hepimiz hem de ameliyat olmadan, acı çekmeden ve ağrı hissetmeden gergin bir cilde, genç bir görünüme kavuşma şansına sahibiz.





Nasıl oluyor?

Ameliyatsız yüz germe uygulaması için kullanılan özel cihaz cilde radyofrekans ve soğuk ultrason verilerek kollajen liflerinin ısınmasını ve böylece gerilmesini sağlıyor. Kollajen liflerinin gerilmesi de cildin eskisi gibi gergin hale gelmesini sağlıyor. Üstelik ameliyatsız yüz germe 4-6 seans arasında etkisini gösteriyor.

Senede bir kez tekrarlatmak yeterli oluyor

Uygulamayı seneden bir kez tekrarlamak cildin gerginliğini korumak için yeterli oluyor. Siz de hemen İncek-Gölbaşı polikliniklerine gelerek ameliyatsız yüz germe seanslarına başlayın ve gergin, gençleşmiş cildiniz ile etrafınızdakileri büyülemeye hazır olun!