İNCEK-GÖLBAŞI DOLGU-DUDAK DOLGUSU

blog yazısı ekle !

İNCEK-GÖLBAŞI DOLGU-DUDAK DOLGUSU

SİZ HALA DOLGU YÖNTEMİNİ DUYMADINIZ MI? – İNCEK-GÖLBAŞI DOLGU-DUDAK DOLGUSU

Son yıllarda güzellik denilince herkesin aklına gelen ilk yöntem dolgu-dudak dolgusu. Bunun en büyük nedeni dolgunun ameliyatsız bir estetik yöntemi olması. Ayrıca dolgu işleminin çok kısa sürmesi, alerji ya da herhangi zarar verme riski olmaması ve uygulamanın hemen ardından normal hayata dönülebilmesi de doğu yönteminin gittikçe daha fazla kadın tarafından tercih edilmesine neden oluyor. Ankara'da da binlerce kadın dolgu ile gençleşiyor, güzelleşiyor.





Dolgu acı vermiyor

Dolgu uygulanmadan önce uygulama bölgesine lokal anestezi için anestezik kremler sürülüyor ve uygulama geçmeden önce kremlerin uygulama bölgesini tamamen uyuşturması bekleniyor. Bu sayede işlem esnasında kişinin acı duyması engelleniyor. Ancak dudaklar yüzün en hassas bölgesi olduğu için dudak dolgusu bazen iğne batmasına benzer bir his duyulmasına neden olabiliyor.

Etkisi 8-12 ay kadar sürüyor

Dolguların etkisi elbette uygulama bölgesine ve kişiden kişiye farklılık göstermekle birlikte ortalama olarak 8-12 ay boyunca sürüyor. Siz de İncek-Gölbaşı polikliniklerinde dolgu yaptırarak mükemmel bir görünüme kavuşabilirsiniz.