MALTEPE DOLGU-DUDAK DOLGUSU

blog yazısı ekle !

MALTEPE DOLGU-DUDAK DOLGUSU

DOLGU SAYESİNDE HER KADIN MÜKEMMEL GÖRÜNME ŞANSINA SAHİP – MALTEPE DOLGU-DUDAK DOLGUSU

Söz konusu güzellikse gerisi teferruattır ama güzellik için göze alabileceklerimizin de bir sınırı vardır. İşte son yılların en popüler estetik uygulaması dolgu bizi sınırlarımızın dışına çıkmadan, yani ameliyat olmadan güzelleştiriyor. Ankara'da uygulanan dolgu yöntemi ile yüzümüzde şikâyetçi olduğumuz ya da beğenmediğimiz bölgeleri düzelttirebiliyor ve yaşlılık görünümüne neden olan çizgilerden de kurtulabiliyoruz.



Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Dolgu uzmanlara yaptırılmalıdır

Dolgudan istenilen sonucu alabilmek ve herhangi bir sorun ile karşılaşmamak için dolgu işlemini m mutlaka konunun uzmanı olan doktorlara yaptırmak gereklidir. Bu unsura dikkat ettikten sonra dolgu yaptırmanın hiçbir riski yoktur. Yani gönül rahatlığı ile dolgu yaptırabilirsiniz.

Nerede yaptırmalı?

Dolgu ile mükemmel bir görünüşe, genç görünümlü ve ışıltılı bir cilde kavuşmak için yapmanız gereken tek şey Maltepe'de bulunan polikliniklere gelmek ve kendinizi uzman doktorların ellerine bırakmak. Ortalama olarak 45 dakika süren dolgu işleminin ardından harika görünümünüzle etrafınızdakileri büyülemeye hazır olun! Üstelik dolgunun etkisinin ortalama olarak 6-12 ay boyunca kalıcı olduğunu da eklemeden geçmeyelim.