MEZOTERAPİ İLE BÖLGESEL ZAYIFLAMA GERÇEKTEN MÜMKÜN MÜ?

blog yazısı ekle !

MEZOTERAPİ İLE BÖLGESEL ZAYIFLAMA GERÇEKTEN MÜMKÜN MÜ?

MEZOTERAPİ İLE BÖLGESEL ZAYIFLAMA GERÇEKTEN MÜMKÜN MÜ? - MEZOTERAPİ

Kadınlar ve kilo ne yazık ki hem baş düşmanlar olarak hem de ayrılmaz ikili olarak biliniyor. Kadın vücudu kilo almaya özellikle de bölgesel yağlanmalara karşı erkek vücudundan daha yatkın. Bu durum birçok kadının hayatını ciddi şekilde olumsuz etkiliyor. Ancak son yıllarda kilo verme ve bölgesel incelme konularında birçok yenilik ortaya çıkıyor. Elbette bu yöntemlerin hepsi etki ya da hiç biri etkisiz demek mümkün değil. Mezoterapi de bu yöntemlerden biri ve özellikle bölgesel incelme konusunda diğer birçok yönteme kıyasla hem daha etkili hem daha sağlıklı.




Mezoterapi ile bölgesel zayıflamanın mantığı nedir?

Bölgesel yağlanma ile başa çıkmak zordur, çünkü ne kadar spor ya da diyet yapılsa da bölgesel yağlar ya hiç erimez ya da cüzi miktarda erir. Oysaki mezoterapi yöntemi ile yağlanma olan bölgelere yağ yakıcı karışımlar deri altına enjekte edilerek verilir. Yani mezoterapi sayesinde hangi bölge sorunluysa orası hedef alınır ve oranın incelmesi sağlanır.

Verilen ilaçlar kan dolaşımını da hızlandırır

Mezoterapi ile bölgesel incelme için deri altına mikro enjeksiyon yöntemi ile verilen ilaçlar yağ parçalayıcı özelliklerinin yanı sıra kan dolaşımı da hızlandırır ve bu da istenilen bölgenin zayıflamasına yardımcı olur.

Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Mezoterapi ile birlikte beslenmeye de dikkat etmek gerekir

Mezoterapi bölgesel incelme konusunda en etkili yöntemlerden biri, ancak mezoterapi uygulaması yaptırırken etkinin daha kuvvetli olması için tabi ki beslenmeye de özen göstermek gerekiyor. Yani bal börek yiyeyim bir yandan da mezoterapi ile bölgesel yağlardan kurtulayım yaklaşımı yerine uygulama esnasında beslenmeye de dikkat etmek çok daha doğru.

5-6 seans sonunda sonuç ortaya çıkar

Mezoterapi ile bölgesel incelme uygulamasının sonuçları ortalama olarak 5-6 seansın sonunda gözle görülür hale gelir. Toplam olarak 10 ile 15 seans arasındaysa uygulama sonuçlarını tam olarak verir. Ancak yukarıda da söylediğimiz gibi mezoterapi ile bölgesel incelme seansları ile daha etkili sonuca ulaşmak için uygulama süresince beslenmeye de özen göstermek gerekir. Siz de Ankara'da bulunan ve mezoterapi ile bölgesel incelme uygulaması yapılan bir polikliniğe giderek bölgesel yağlarınız ile vedalaşabilirsiniz.