PRP CİLT TEDAVİSİ KALICI MIDIR?

blog yazısı ekle !

PRP CİLT TEDAVİSİ KALICI MIDIR?

'Prp cilt tedavisi kalıcı mıdır?' sorusu en sık sorulan sorulardan bir tanesidir. Prp tedavisini uygulamaya karar veren insanlar daha sonralarında bu tip soruları sorabilmektedirler. Cilt hücre ve dokuları sürekli olarak değişmektedir. Gençlik yıllarınız da taze olan cildinizin daha sonrasında zamanın ve yılların etkisine dayanamayıp ciltte doku kaybı yaşanması çok olası bir durumdur.



Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Bir diğer faktörde stres dolu yaşantımızdan kaynaklıdır. Maalesef yaşama ve hayatı idame ettirme kaygısı taşıdığımız için stresli ortamlardan tamamen uzaklaşamıyoruz. Diğer bir faktör ise çevresel nedenler bu gibi kayıpların yaşanmasında hızlandırıcı bir yerde olabiliyor.

Bu sebep ile cildinizi sonsuza kadar taze ve sürekli yenilenen bir durumu olmayacaktır. Durmadan bu tedaviyi uygulasanız bile yıllar sonrasına cildinizden alınan kanın difürüj edilmesi ve etki etmesi cildin yapısına göre değişecektir. Bu neden ile uzun bir süre cildiniz ve ya diğer tedavide kullanılan prp yönteminde iyi sonuçlar almaya devam edebilirsiniz. Ancak bu sonsuza kadar sürmeyecektir. Cildinizin daha sağlıklı görünmesi sizin de bakımınızın önemsemeniz ile alakalıdır.