ULUS AMELİYATSIZ YÜZ GERME

blog yazısı ekle !

ULUS AMELİYATSIZ YÜZ GERME

YÜZÜNÜZÜ GERDİRMEK İÇİN ACI ÇEKMENİZE GEREK YOK – ULUS AMELİYATSIZ YÜZ GERME

Söz konusu yüz gerdirme olduğunda genel kanı bu işlem için ameliyat olmak, dolayışı ile acı çekmek, belki de günlerce evden çıkmamak gibi durumlara göğüs germek gerektiği yönünde. Aslında bu kanı yakın zamana kadar gerçeği yansıtıyordu, ancak artık yansıtmıyor zira artık Ankara'da ameliyatsız yüz germe sayesinde ameliyat olmadan, acı çekmeden ve günlerce ameliyat izlerinin geçmesini beklemeden gergin bir cilde sahip olabilmek mümkün.





Isınan kollajen lifleri geriliyor

Ameliyatsız yüz germe cihazı ile cildin kollajen lifleri ısıtılıyor ve ısınan kollajen lifleri geriliyor. Bu sayede cilt de gerginleşiyor ve ciltteki esneklik kaybı neticesinde ortaya çıkan sarkmalar, çizgiler de ortadan kalkmış oluyor. Yani ameliyatsız yüz germe ile yaşlılık belirtileri yok oluyor, tekrar gergin bir cilde ve genç bir görünüme sahip olmanız sağlanıyor.

Ulus poliklinikleri sizi bekliyor!

Ameliyatsız yüz germe ile muhteşem ve genç bir görünüme kavuşmak isteyen hanımlar! Ulus poliklinikleri sizleri bekliyor. Daha fazla zaman kaybetmeden gelin ve gençleşerek hayatı dolu dolu yaşadığınız günlere geri dönün.