ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU BOTOKS

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU BOTOKS

GENÇ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞMAK İÇİN BOTOKSA GÜVENİN – ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU BOTOKS

Söz konusu gençlik ve güzellik olduğu zaman biz kadınlar için deyim yerindeyse akan sular durur. Ama ne yazık ki yılların geçmesine ve geçen yılların yüzümüzde yaşlılık belirtileri oluşturmasına engel olamıyoruz. Evet, yaşlılık belirtilerine, kırışıklıkların oluşmasına engel olamıyoruz ama bu onlardan kurtulamayacağımız anlamına da gelmiyor. Nasıl mı? Tabi ki Ankara'da botoks tedavisi yaptırarak.





Botoks ile kırışıklıklardan kurtulmak çok kolay!

Botoks clostridium botulinum isimli bir bakteriden elde edilir ve yaşlılık belirtilerini oluşturan kaslardaki kasılmaları engeller. Elbette Botoksun etkisi sonsuza kadar sürmez. Botoks tedavisi ile elde edilen genç görünümün kalıcılık süresi ortalama olarak 4-6 ay arasındadır. Ancak düzenli tekrarlama ile bu süre 8-10 aya kadar uzatılabilir.

Botoks için mutlaka güvenilir doktorları tercih etmelisiniz

Botoks bir tedavidir ve yalnızca doktorlar tarafından uygulanabilir. Bunun için Ümitköy-Konutkent-Çayyolu polikliniklerine gelerek uzman doktorlara güvenle botoks tedavisi yaptırabilir ve yaşlılık belirtilerinden kurtularak genç görünümünüzle hayatın tadını sonuna kadar çıkarmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.