YENİMAHALLE BOTOKS

blog yazısı ekle !

YENİMAHALLE BOTOKS

YAŞLILIK BELİRTİLERİNDEN KURTULMANIN EN HIZLI YOLU BOTOKS – YENİMAHALLE BOTOKS

Biz kadınlar için en büyük iki tutku gençlik ve güzelliktir. Ancak geçen yılların etkisi ile eskisi kadar genç görünmemeye başlarız ve bu da bizi çok mutsuz eder. Oysaki botoks sayesinde yaşlılık belirtilerinden çok hızlı ve risksiz şekilde kurtulma şansına sahibiz. Ankara'da botoks tedavisi yaptırarak kırışıklıklardan kolaylıkla kurtulup tekrardan genç bir görünüme kavuşabilirsiniz.





Botoks ne kadar süre kalıyor?

Botoks tedavisi uygulanan bölgeye ve uygulanan bölgedeki soruna göre 4-6 ay süresince düzelme sağlıyor. Yani Botoksun kalıcılık süresi 4-6 ay arasında değişiyor. Ancak elbette bu süre herkeste aynı olmayabilir, yani daha kısa ya da daha uzun süreli de kalıcı olabiliyor Botoksun etkileri.

Botoks sadece doktorlar tarafından uygulanabiliyor

Botoks ile ilgili bilmeniz gereken en önemli şey botoksun bir tedavi yöntemi olduğu ve yalnızca konunun uzmanı olan doktorlar tarafından uygulanabildiği. Yani Yenimalle polikliniklerine gelerek doktorlara botoks uygulaması yaptırabilir ve yaşlılık belirtilerinden, kırışıklıklardan kurtularak aynadaki yansımanızın eskisi gibi genç görünmesinin tadını çıkartabilirsiniz.