Yasal Uyarı

Yasal Uyarı

Internet sitemiz bir "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir.

Internet sitemizde yer alan firmalara ait tüm tanıtımlar, yazılar, fotoğraflar, logolar, kampanyalar, indirimler, etkinlikler, videolar, blog yazıları, haberler ve diğer bilgiler ilgili firmalar tarafından siteye girilmekte, yine ilgili firmalar tarafından istenildiği zaman değiştirilebilmekte, güncellenebilmekte ve yenileri eklenebilmektedir. Bu nedenlerle bu bilgilerin tamamı ve tüm sorumluluğu ilgili firmalara aittir.

Bazı sayfalarda yer alan fotoğraflar ise "fotolia.com" internet sitesinden lisanslı olarak satın alınıp yayınlanmaktadır.

Sitemizde yer alan firmaların sayfalardaki yeri/sırası rasgele olarak belirlenmektedir ve ana sayfaya dönülerek sayfa yenilendiğinde sıralama rasgele olarak tekrar değişmektedir. Firmaların Sitemizde aldığı yer, sıra, sayfa düzenlemesi dahil tüm semboller hiçbir şekilde bir firmanın diğerinden daha üstün olduğu, ya da daha iyi hizmet verdiği anlamını taşımamaktadır.

SİTEMİZ YUKARIDA DA BELİRTİLDİĞİ GİBİ BİR İNTERNET SİTESİ OLUP, SAĞLIK HİZMETİ VERMEMEKTEDİR. SİTE İÇERİĞİNDE YER ALAN BİLGİLER: ZİYARETÇİLERİ BİLGİLENDİRMEK AMACIYLA HAZIRLANMIŞ OLUP, SİTEDEKİ BU BİLGİLER, HİÇ BİR ŞEKİLDE HASTALIKLARIN TANI VEYA TEDAVİSİNDE KULLANILMAMALIDIR. SİTE İÇERİĞİNİN TANI VE TEDAVİ AMACIYLA KULLANIMINDAN DOĞACAK TÜM SORUMLULUK ZİYARETÇİYE, KULLANICIYA AİTTİR. BU SİTEYİ ZİYARET EDEN KİŞİLER YASAL UYARILARI KABUL ETMİŞ SAYILIR. Tıp bilgileri, kullanılan tanı ve tedavi gereçleri hızla değişmektedir. Bir bilgi, yöntem veya gereç çok kısa sürede terk edilebilir. Ayrıca tıpta aynı sonucu almaya yönelik olan, farklı teknik ve bilgiler, değişik uygulamalar olabilir. Tanı ve tedavide doktorun kişisel deneyimi, yetenekleri belirleyici bir faktördür. Her bilginin ziyaretçi tarafından doktoruna danışılarak kontrol edilmesi gereklidir.