BALGAT-ÇUKURAMBAR BOTOKS

blog yazısı ekle !

BALGAT-ÇUKURAMBAR BOTOKS

KIRIŞIKLIKLAR İLE YAŞAMAK KADERİMİZ DEĞİL! – BALGAT-ÇUKURAMBAR BOTOKS

Hepimiz için gençlik ve güzellik hayatın en önemli iki unsurudur. Bu nedenle aynaya bakıp da ilk yaşlılık belirtilerini, kırışıklıkları gördüğümüzde adeta yıkılırız. Her kadın için yüzündeki ilk kırışıklıklar bir umutsuzluk dalgası yaratır, ama artık böyle hissetmek, kırışıklıklar karşısında umutsuzluğa kapılmak yani kırışıklıklar ile yaşamak zorunda değiliz. Çünkü Ankara'da botoks tedavisi yaptırarak kırışıklıklarımızdan kurtulup aynada eskisi gibi genç görünen yansımamıza bakarak mutlu olabiliriz.





Botoks yılan zehri değildir!

Botoks ile ilgili sık sık dile getirilen bir iddia var ve bu iddia nedeni ile birçok kadın botoks yaptırmaktan çekinerek kırışıklıkları ile yaşamaya boyun eğiyor. Oysaki botoks yılan zehri değil, botoks clostridium botulinum isimli bir bakteriden elde ediliyor ve kırışıklık görünümüne neden olan kaslardaki kasılmaları geçici süre engelleyerek yaşlılık görünümünü ortadan kaldırıyor.

Botoks her yerde yaptırılmaz!

Botoks her yerde yaptırılabilen bir uygulama değil, çünkü botoks bir tedavi ve yalnızca doktorlar tarafından uygulanabiliyor. Siz de Balgat-Çukurambar polikliniklerine gelerek botoks yaptırabilir ve kırışıklıklarınızdan tam 4-6 ay süresince kurtulabilirsiniz.