BATIKENT-ÇAKIRLAR AMELİYATSIZ YÜZ GERME

blog yazısı ekle !

BATIKENT-ÇAKIRLAR AMELİYATSIZ YÜZ GERME

GENÇLİĞİNİZİ KORUMAK İÇİN AMELİYAT OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ – BATIKENT-ÇAKIRLAR AMELİYATSIZ YÜZ GERME

Kadınlar için gençlik ve güzellik neredeyse dünyanın en önemli iki kavramı. Ama ne yazık ki hepimiz aynaya baktığımızda istediğimiz gibi bir görüntü ile karşılaşamıyoruz. Ya da geçen yıllar nedeni ile yaşlılık belirtileri istediğimiz gibi görünmemize engel oluyor. Olsun, artık bunun için üzülmemize hiç gerek yok çünkü yüzümüzdeki yaşlılık belirtilerinden, sarkmalardan ameliyatsız yüz germe sayesinde hızlı ve acısız şekilde kurtulma şansına sahibiz.





4-6 seans yeterli oluyor

Ameliyatsız yüz germe yönteminden istenilen sonucu almak için ortalama olarak 4-6 seans yeterli oluyor ve seanslar arasında genellikle 14 gün kadar ara veriliyor. Elbette seans sayısı ve seanslar arasında verilen ara uygulanan bölgeye ve ciltteki yıpranma belirtilerinin derecesine göre değişiklik gösterebiliyor.

Daha fazla beklemeyin!

Siz de Batıkent-Çakırlar polikliniklerine gelerek hemen ameliyatsız yüz germe seanslarına başlayın ve kısa sürede cildinizin sıkılaştığını ve bununla birlikte yüzünüzdeki yaşlılık görüntüsünün kaybolup gittiğini görerek kendinizi eskisi kadar genç ve güzel hissetmenin tadını çıkarın.