BİLKENT BOTOKS

blog yazısı ekle !

BİLKENT BOTOKS

AYNAYA BAKTIĞINIZDA YÜZÜNÜZDEKİ ÇİZGİLER İLE KARŞILAŞMAKTAN SIKILDINIZ MI? – BİLKENT BOTOKS

Bir kadının hayatındaki en kötü anların başında aynaya bakıp da yüzündeki çizgilerle karşılaştığı an gelir. Çoğumuz için bu an hayatımızın dönüm noktalarından biridir, çünkü artık kendimizi güzel bulmamaya, kendimize eskisi kadar güvenmemeye hatta hayatta eskisi kadar aktif olarak rol almamaya başlarız kırışıklıklar yüzünden. Oysaki bu kesinlikle yanlış bir tavırdır, çünkü botoks ile yüzümüzdeki çizgilerden kurtulup kendimizi eskisi kadar çok sevebilir ve hayatımızı da eskisi gibi dolu dolu yaşayabiliriz.





Botoks uygulamadan ne kadar sonra etkili oluyor?

Botoks bir tedavi yöntemi ve uygulamadan ortalama olarak 2 hafta sonra etkisi gözle görülür hale geliyor. Yani botoks yaptırdıktan sonra 2 hafta içinde yüzdeki çizgiler ortadan kalkıyor, böylelikle yaşlılık görünümünden de kurtulunuyor.

Botoks polikliniklerde yapılıyor

Botoks bir tedavi yöntemi olduğu için polikliniklerde ve doktorlar tarafından yapılabiliyor. Bilkent polikliniklerine gelerek botoks yaptırabilir ve bu sayede aynaya her baktığınızda kırışıklar ile değil genç ve güzel bir yüzle karşılaşmanın doyumsuz keyfini yaşayabilirsiniz.