DİKMEN PRP CİLT GENÇLEŞTİRME

blog yazısı ekle !

DİKMEN PRP CİLT GENÇLEŞTİRME

KİM KORKAR YILLARIN CİLTTE BIRAKTIĞI İZLERDEN – DİKMEN PRP CİLT GENÇLEŞTİRME

Biz kadınların en büyük korkusu geçen yıllar ile birlikte yaşlanmak ve daha da kötüsü cildimizde, yüzümüzde yılların, yaşlılığın etkilerini görmektir. Ama artık ne geçen yıllardan ne de yılların cildimizde oluşturduğu yaşlanma belirtilerinden korkmamıza gerek yok çünkü artık Ankara'da PRP cilt gençleştirme var. Evet, PRP cilt gençleştirme ile yaşlılık belirtilerinden etkili şekilde kurtulma şansına sahibiz.





PRP nasıl yapılıyor?

PRP cilt gençleştirme için uygulama yapılacak kişiden 8-20 cc arasında kan alınarak santrifüj ediliyor ve bu yolla kişiye özel bir serum elde ediliyor. Bu serum sorunlu bölgeye enjekte ediliyor ve böylece cildin kendini yenileme sürecinin başlatılması sağlanıyor. Cildin kendini yenilemesi de beraberinde tabi ki yaşlılık belirtilerinin ortadan kalkmasını getiriyor.

Şimdi sıra sizde!

PRP cilt gençleştirme ile gençlik ve güzellikten payını alma sırası şimdi sizde. Hemen Dikmen polikliniklerine gelerek PRP cilt gençleştirme seanslarına başlayın ve eskisinden bile genç ve güzel görünerek geçen yıllara meydan okuyun!