DUDAK DOLGUSU

blog yazısı ekle !

DUDAK DOLGUSU

AYNADAKİ DOLGUN DUDAKLI GÖRÜNTÜNÜZE BAKMAYA DOYAMAYACAKSINIZ – DUDAK DOLGUSU

Her kadın dolgun dudaklara sahip olmak ister. Bunun sebebi tabi ki dolgun dudakların kadınsı ve çekici bir görünümün temel taşlarından biri olması. Ancak elbette ki tüm kadınların doğuştan dolgun dudaklara sahip olması mümkün değil. Kaldı ki doğuştan dolgun olan dudaklar bile kazalar, yaşlanma gibi çeşitli nedenler ile dolgunluklarını kaybedebiliyor. İster doğuştan ince dudaklarınız olsun, ister yaşlılık ya da farklı nedenlere bağlı olarak dudaklarınız artık eskisi kadar dolgun olmasın hiç fark etmez, dolgun dudaklara kavuşmak artık hayal değil! Üstelik kolayca ve ameliyatsız şekilde dolgun dudaklara sahip olabilir ve aynadaki yeni görüntünüze bakmaya doyamayabilirsiniz. Nasıl mı? Tabi ki dudak dolgusu ile!




Ameliyat yok!

Dolgu uygulaması estetik dünyasında bir devrim olarak kabul ediliyor, zira dolgu sayesinde güzelleşmek için neşter altına yatmak yani ameliyat olmak gerekmiyor. Dudak dolgusu ile hem dolgun hem de biçimli dudaklara sahip olmak için de ameliyat olmanız gerekmiyor. Yani dudak dolgusu ameliyatsız bir estetik yöntemi.

Üstelik çok kısa süren bir uygulama

Estetik denilince çoğumuzun aklına saatler süren zahmetli uygulamalar geliyor. Oysaki dudak dolgusu sadece 15 dakika sürüyor! İnanılmaz gibi gelebilir ama bu gerçek! Muhteşem görünen dolgun dudaklara sahip olmak için ayırmanız gereken zaman yalnızca 15 dakika. İster işten çıkıp öğle arasında, ister her hangi bir zamanda sadece 15 dakika ayırarak dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz.



6-7 ay boyunca dolgun dudaklar!

15 dakika ayırarak yaptıracağınız dudak dolgusu uygulamasının kalıcılık süresi ise uygulama süresinin aksine oldukça uzun. Dudak dolgusu tam 6-7 ay süresince dolgun ve çekici dudaklara sahip olmanızı sağlıyor. Yani 15 dakikaya karşı 7 ay! Bu arada şunu da eklemeden geçmeyelim; elbette ki kişinin özel durumlarına bağlı olarak uygulama süresi ile kalıcılık süresinde çeşitli farklılıklar olabilir. Bu verdiğimiz süreler ortalama uygulama ve kalıcılık süreleridir.

Ankara poliklinikleri dolgun dudaklara kavuşmak isteyenleri bekliyor

Ankara'da bulunan poliklinikler dolgun dudaklara kavuşmak isteyen tüm kadınları bekliyor. Haydi, hemen bir polikliniğe gidip dudak dolgusu yaptırın ve muhteşem dudaklarınız ile eskisinden çok daha güzel ve çekici bir kadına dönüşün!