ETLİK-KEÇİÖREN BOTOKS

blog yazısı ekle !

ETLİK-KEÇİÖREN BOTOKS

BOTOKSTAN KORKMANIZA GEREK YOK! – ETLİK-KEÇİÖREN BOTOKS

Her popüler uygulama ve tedavi de olduğu gibi botoks hakkında da sürekli bir şeyler yazılıp çiziliyor. Ancak ne yazık ki bu yazılıp çizilenlerin birçoğu gerçeklikten kopuk ve herhangi geçerli bir argüman ile desteklenmeyen iddialar olmaktan öteye geçmiyor. Oysaki botoks korkulması gereken bir tedavi yöntemi değil. Botokstan değil botoksu konunun uzmanı olmayan kişilere yaptırmaktan çekinmek gerekiyor. Yani Ankara'da bulunan polikliniklerde, uzman doktorlara gönül rahatlığı ile botoks yaptırabilirsiniz.






Botoks felç yapmaz!

Botoks ile ilgili en sık dile getirilen iddiaların başında felce neden olduğu geliyor. Oysaki botoks felç yapmıyor; bir süre için kasların kasılmasını engelliyor bu da yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırıyor. Yani Botoksun felç yaptığı iddiasının gerçek ile uzaktan yakından ilgisi bulunmuyor.

Botoks kalıcı değil!

Botoks ile ilgili en büyük endişelerden biri de bu uygulamayı yaptırınca sonsuza kadar kaldığı şeklinde. Oysa Etlik-Keçiören polikliniklerinde yaptıracağınız botoks uygulaması kalıcı değil ve bir süre sonra tekrarlatmak gerekiyor.