GENÇLİĞE AMELİYATSIZ DÖNÜŞ BİLETİ – V SHAPE AMELİYATSIZ YÜZ GERME

blog yazısı ekle !

GENÇLİĞE AMELİYATSIZ DÖNÜŞ BİLETİ – V SHAPE AMELİYATSIZ YÜZ GERME

Yıllar geçtikçe tüm vücudumuz ile birlikte yüzümüzde zamana yeniliyor ve yaşlılık belirtileri kendini göstermeye başlıyor. Bu yaşlılık belirtilerinden çok rahatsız bile olsak çoğumuz bunlardan kurtulmak ve yeniden genç görünebilmek için ameliyat olmaya sıcak bakmıyoruz. Âmâ artık biz zamana değil zaman bize yenilecek, çünkü artı ameliyatsız yüz germe yöntemi v shape var!




Acı mı? O da ne?

Yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırmak için estetik ameliyat olmaktan çekinenlerin en önemli dayanağı bu operasyonların acı veriyor oluşu. Oysaki v shape ameliyatsız yüz germe yöntemi ameliyat değil ve en ufak bir acı bile vermiyor. Yani v shape sayesinde eski muhteşem günlere ameliyat olmadan, acı çekmeden dönülüyor.

Soğuk ultrason ile radyo frekans mucizesi

V shape ameliyatsız yüz germe işlemi için soğuk ultrason ile radyo frekansın kusursuz birleşimi, hatta daha da ileri giderek mucizesi diyebiliriz shape ameliyatsız yüz germe işlemi soğuk ultrason ile birlikte radyo frekans ışınlarının cilde verilmesi ve bu yolla cildin kollajen liflerinin ısıtılarak cildin gerginleşmesi sağlamak şeklinde işliyor. Yani iğne yok, ameliyat yok, acı yok ama gençlik var!

Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


İlk seanstan itibaren görülebilir etki

Ameliyatsız yüz germe yönteminin en önemli avantajlarından biri de yöntemin etkisinin ilk seanstan itibaren görülebiliyor oluşu shape ameliyatsız yüz germe ile ilk seanstan itibaren hızla gençleşmeye başladığınızı göreceksiniz.

Toplam 4-6 seans yeterli oluyor

V shape ameliyatsız yüz germe seansları ortalama olarak 20-25 dakika kadar sürüyor ve toplam 4-6 seans arasında uygulama yaptırmak ciltteki sorunlar ile vedalaşmak için yeterli oluyor. Bu arada seansların arasında da 10 ile 14 gün arasında bir zaman bekleniyor.

V shape uygulamasını hemen yaptırabilirsiniz

Bu güne dek acıdan ve diğer olumsuz etkilerden çekindiğiniz için ameliyat olmak yerine kırışıklıklarınız ile birlikte yaşamayı seçmiş olabilirsiniz. Ancak artık V shape ameliyatsız yüz germe yöntemi var ve Ankara'da uygulanıyor. Yani artık kırışıklıklarınızla vedalaşma zamanınınız geldi de geçiyor. Haydi, daha fazla beklemeden hemen bir polikliniğe gidin ve gençliğinizi geri alın.