KALICI MAKYAJ

blog yazısı ekle !

KALICI MAKYAJ

KALICI MAKYAJ İLE YÜZÜNÜZÜN HER BÖLGESİ MUHTEŞEM! – KALICI MAKYAJ

Son yıllarda biz kadınlar eskiye oranla çok daha faaliz, hem de hayatın her alanında. Bu da beraberinde güzel ve bakımlı görünmek için vazgeçilmez olan makyaj yapma konusunda gittikçe daha az vakit bulabilmemizi getiriyor. Ancak makyaj yapmadan yaşamak da mümkün olmadığı için deyim yerindeyse iki arada bir derede kalıyoruz. Üstelik çoğu zaman acele ile yaptığımız makyajlar nedeni ile "dışarıdan bakanların "keşke hiç makyaj yapmasaymış" demesine yol açan görüntüler sergilemek durumunda kalabiliyoruz. Ancak tüm bu sorunlarla vedalaşmak hiç de zor değil, hayal de değil. Evet, kalıcı makyaj ile her gün makyaj yapmak için saatler harcamadan mükemmel görünebilmek mümkün. Üstelik kalıcı makyaj yüzün farklı bölgelerine uygulanabiliyor.





Dudak kontürü

Makyaj denilince akla gelen ilk bölgelerden biri kadınsı bir görünüşün parlayan yıldızı dudaklar tabi ki. Çekici ve dolgun görünen dudaklara kavuşmak için kalıcı makyaj ile dudak kontürü yaptırmanız yeterli. Dudak kontörü için en doğrusu ten rengine uygun renklerin tercih edilmesi.

Kaş

Kaşlar kadın yüzünün anlamlı olmasını sağlayan en önemli parçası. Kaşlardaki biçim bozuklukları, yara izleri, düşüklük güzel bir görüntünün önündeki en önemli etkenler. Oysaki kalıcı kaş makyajı yaptırarak mükemmel kaşlara kavuşabilirsiniz. Kalıcı kaş makyajı için de yine doğal kaş rengine ve ten rengine uygun renkleri tercih etmek daha doğal bir görünüm sergilemeye yardımcı oluyor.

Kalıcı eyeliner

Belirgin gözler ve içe işleyen bakışlara hangi kadın sahip olmak istemez ki? Bunun yoluysa tabi ki kalıcı eyeliner yaptırmaktan geçiyor. Üstelik kalıcı eyeliner yaptırırken farklı renkler seçebileceğinizi de eklemeden geçmeyelim.

Gördüğünüz gibi kalıcı makyaj uygulaması yüzün farklı bölümlerine yapılabiliyor. Yani ister yüzünüzün her bölgesine yaptırabilirsiniz isterseniz sadece bir bölgesine.

Peki, nerede yaptırabilirsiniz kalıcı makyajı?

Bu kadar anlattıktan sonra elbette ki kalıcı makyajı nerede yaptırabileceğinizi de söyleyeceğiz. Ankara'da bulunan polikliniklere giderek konunun uzmanlarına yüzünüzün istediğiniz bölgesine kalıcı makyaj yaptırabilirsiniz. Unutmayın, kalıcı makyaj sayesinde her an mükemmel görünecek ve her gün makyaj yapmak için harcadığınız zamanı başka şeyler için kullanabileceksiniz.