KIZILAY DOLGU-DUDAK DOLGUSU

blog yazısı ekle !

KIZILAY DOLGU-DUDAK DOLGUSU

GENÇLEŞMEK İÇİN AMELİYAT OLMANIZA GEREK YOK – KIZILAY DOLGU-DUDAK DOLGUSU

Biz kadınlar için gençlik ve güzellik en büyük tutku olsa da bunlar için göze alabileceğimiz şeylerin de bir sınırı vardır. Bu nedenle olsa gerek çoğumuz gençlik ve güzellik için bile olsa bıçak altına yatmaya ya da diğer bir deyişle ameliyat olmaya pek sıcak bakmayız. Âmâ artık Ankara'da dolgu yöntemi ile ameliyat olmaya gerek kalmadan hem gençleşme hem de güzelleşme şansına sahibiz.



Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Dolgu için hangi maddeler kullanılıyor?

Dolgu için farklı maddeler kullanılmakla beraber günümüzde artık en yaygın şekilde kullanılan madde hyalüronik asit ve bu madde doğal olarak vücutta bulunuyor. Bu da hyalüronik asit kullanılarak yapılan dolguların yan etkisi olması ya da alerjiye neden olması gibi riskleri neredeyse tamamen ortadan kaldırıyor.

Öğle yemeğine çıkmak kadar kolay!

Dolgu ve dudak dolgusu uygulamalarını diğer estetik uygulamalardan farklı kılan en önemli özelliklerinden biri de öğle yemeği kadar kısa sürede yapılması. Siz de Kızılay polikliniklerine gelerek öğle yemeği kadar kısa bir sürede dolgu-dudak dolgusu yaptırabilir ve mükemmel bir görünüme kavuşabilirsiniz.