KIZILAY MEZOTERAPİ

blog yazısı ekle !

KIZILAY MEZOTERAPİ

MEZOTERAPİ BİRÇOK SORUNA ÇÖZÜM SUNUYOR – KIZILAY MEZOTERAPİ

Mezoterapi kısaca ortaderi tedavisi olarak tanımlanabilir. Mezoterapinin mantığı kişiye ve sorunlarına, gereksinimlerine uygun olarak çeşitli ilaçlar, vitaminler gibi maddelerden oluşan karışımların derinin orta tabakasına enjekte edilerek sorunlara etkili ve hızlı çözüm sunmaktır. Bu nedenle mezoterapi diğer birçok uygulama ile kıyaslandığında çok daha etkili bir yöntem olduğu için özellikle bölgesel yağlardan kurtulma konusunda son yıllarda gittikçe popüler bir uygulama olarak öne çıkmış durumda.



Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Mezoterapi sadece bölgesel yağlardan kurtarmıyor!

Elbette mezoterapi yalnızca bölgesel yağlardan kurtarmıyor. Bunun dışında birçok farklı sorunun çözümü için de son derece etkili rol oynuyor. Bu sorunlar arasında yaşlılık belirtileri, hemen her kadının kabusu selülitler, saç ve saç derisi sorunları, vücudun farklı bölgelerindeki çatlaklar ve doğum sonrası çatlakları da mezoterapi ile tedavi edilebilen sorunlar arasında.

Mezoterapi nerede yapılıyor?

Mezoterapi bir tedavi yöntemi ve dolayısı ile sadece doktorlar tarafından Ankara Kızılay'da bulunan polikliniklerde uygulanabiliyor. Sorunlarınızla vedalaşmak ve güzelleşmek için gelin ve mezoterapinin mucizelerinden siz de faydalanın.