PRP CİLT GENÇLEŞTİRME MALTEPE

blog yazısı ekle !

PRP CİLT GENÇLEŞTİRME MALTEPE

YAŞLILIK KABUSUNDAN PRP CİLT GENÇLEŞTİRME İLE UYANIN! - PRP CİLT GENÇLEŞTİRME MALTEPE

Yaşlılık ve yaşlılık belirtileri biz kadınların en büyük kabusu. Ama hayatımızı bu korkunç kabus ile sürdürmek zorunda değiliz. Çünkü artık Ankara'da PRP cilt gençleştirme tedavisi ile yaşlılık belirtileri kabusundan uyanma şansına sahibiz. Üstelik PRP cilt gençleştirme yalnızca yüz bölgesinde değil, boyun, dekolte ve ellerdeki yaşlılık belirtilerine karşı da kullanılabilen son derece etkili bir tedavi yöntemi.


Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


PRP ortalama olarak 4 seansta sonuç veriyor

PRP cilt gençleştirme tedavi yapılacak kişiden 8-20 cc arasında kan alınıp bu kan santrifüjden geçirilerek elde edilen özel serum ile yapılıyor ve ortalama olarak 4 seansta sonuç veriyor. Seanslar arasında da ortalama olarak 15 gün kadar ara veriliyor. Elbette seans sayısına ve seanslar arasında verilecek araya tedaviyi yapan doktorlar karar veriyor ve yine ortalama olarak 6 ayda bir uygulamayı tekrarlatmak gençliği ve güzelliği korumak için yeterli oluyor.

Maltepe poliklinikleri PRP ile gençleşmek isteyenleri bekliyor

Maltepe'de bulunan ve PRP cilt gençleştirme uygulaması yapılan poliklinikler gençleşmek isteyen siz kadınları bekliyor, haydi gençleşmek için daha fazla beklemeyin!