ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU DOLGU-DUDAK DOLGU

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU DOLGU-DUDAK DOLGU

MÜKEMMEL GÖRÜNMEK İÇİN ESTETİK AMELİYAT YAPTIRMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ! – ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU DOLGU-DUDAK DOLGU

Biz kadınlar için genç ve güzel görünmek deyim yerindeyse hayati derecede önem taşır. Ancak başta geçen yılların etkisi ile yüzümüzde beliren çizgiler olmak üzere bazı şeyler gençliğimizi ve güzelliğimizi gölgeler ve bu durum bizi mutsuz eder. Artık bunlardan kurtularak genç ve güzel görünmek için ameliyat yaptırmak zorunda değiliz çünkü artık Ankara'da dolgu-dudak dolgusu yöntemi uygulayan poliklinikler var.





Dolgu işlemi acı veriyor mu?

Dolgu konusunda en fazla merak edilen şeylerden biri de uygulama esnasında acı duyulup duyulmadığı. Dolgu enjeksiyon yöntemi ile yapıldığı için uygulama öncesinde enjeksiyon yapılacak bölgeye anestezi etkili krem sürülüyor ve kremin bölgeyi tam olarak uyuşturması için bir süre bekleniyor. Bu nedenle uygulama esnasında lokal anestezi olduğu için acı duyulmuyor. Ama dudak biraz daha hassas olduğu için iğne batması şeklinde hafif bir acı duyulabiliyor.

Etkisi 6-12 ay arasında kalıcı

Ümitköy-Konutkent-Çayyolu polikliniklerine gelerek yaptıracağınız dolgu ile 6-12 ay süresince genç ve güzel görünebilir üstelik tüm bunlara ameliyat olmadan kısacık bir uygulama ile kavuşabilirsiniz.