YENİMAHALLE AMELİYATSIZ YÜZ GERME

blog yazısı ekle !

YENİMAHALLE AMELİYATSIZ YÜZ GERME

AMELİYATSIZ YÜZ GERME VARKEN KİM KORKAR GEÇEN YILLARDAN? – YENİMAHALLE AMELİYATSIZ YÜZ GERME

Geçen yılların etkisi ile cildimiz yaşlanır, eski elastikiyetini, gerginliğini kaybeder, yüzümüzde sarkmalar, yaşlılık belirtisi çizgiler ortaya çıkar ve bu durum her kadını korkutur. Ama artık ameliyatsız yüz germe var ve yaşlılık belirtilerinden de yüzümüzde ortaya çıkan çizgilerden de korkmamıza hiç gerek yok çünkü ameliyatsız yüz germe ile tüm bunlardan ameliyatsız ve acısız şekilde kurtulma imkânına sahibiz.





Ameliyatsız yüz germe için ne kullanılıyor?

Ameliyatsız yüz germe uygulaması cilde radyofrekans ve soğuk ultrason ışınları veren bir cihaz kullanılarak yapılıyor. Bu cihaz kullanılarak cildin kollajen tabakası ısıtılıyor ve bu sayede liflerin gerilmesi sağlanıyor, bu da beraberinde daha gergin ve sıkı bir cildi getiriyor.

Her seans 20 dakika kadar sürüyor

Ameliyatsız yüz germe seansları ortalama olarak 20 dakika kadar sürüyor ve seanslar arasındaysa 10-14 gün kadar ara veriliyor. Siz de hemen Yenimahalle polikliniklerine gelerek ameliyatsız yüz germe seanslarına başlayın ve 4-6 seans sonunda eskisi kadar gergin ve genç bir cilde sahip olmanın ayrıcalığını yaşayın.