YILDIZ-ORAN DOLGU-DUDAK DOLGUSU

blog yazısı ekle !

YILDIZ-ORAN DOLGU-DUDAK DOLGUSU

HYALURONİK ASİT KULLANILARAK YAPILAN DOLGUNUN HİÇ BİR ZARARI YOK – YILDIZ-ORAN DOLGU-DUDAK DOLGUSU

Dünyada 1996 senesinden beri uygulanan ameliyatsız estetik yöntemi dolgu ve dudak dolgusu son yıllarda ülkemizde de gittikçe popüler hale gelmeye başladı. Bunun en önemli sebebi dolgunun ameliyat gibi zor bir yöntem olmaması ve hyalüronik asit kullanılarak yapılan dolgu işleminin hiçbir yan etkisi ve zarar verme riski bulunmaması. Üstelik artık dolgu yöntemi Ankara'da da uygulanıyor.





Dolgu uygulaması acısız

Dolgu ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri işlem sırasında acı duyulup duyulmadığı. Dolgudan önce uygulanılacak bölgeye anestezi etkili kremler sürülüyor ve işleme başlamadan önce bu kremlerin bölgeyi tamamen uyuşturması bekleniyor bu sayede işlem esnasında acı duyulmuyor. Ancak dudak dolgusu işlemi sırasında dudaklar hassas olduğu için iğne batması şeklinde acı hissedenler de olabiliyor.

Dolgu doktorlar tarafından yapılabiliyor

Dolgu bir estetik tedavi yöntemi ve yalnızca doktorlar tarafından uygulanabiliyor. Siz de dolgu ile gençleşmek ve güzelleşmek istiyorsanız Yıldız-Oran polikliniklerine gelerek kendinizi uzman doktoraların maharetli ellerine teslim edebilirsiniz.