BALGAT- ÇUKURAMBAR PRP CİLT GENÇLEŞTİRME

blog yazısı ekle !

BALGAT- ÇUKURAMBAR PRP CİLT GENÇLEŞTİRME

CİLDİNİZİN ESKİSİ KADAR GENÇ VE GÜZEL OLMASINI İSTER MİSİNİZ? – BALGAT- ÇUKURAMBAR PRP CİLT GENÇLEŞTİRME

Her kadın için gençlik ve güzellik dünyanın en önemli şeylerinden biridir. Ancak elbette ki yılların geçmesine ve dolayısıyla yaşlanmaya engel olamayız. Evet, yaşlanmayı engelleyemeyiz ama bu demek değil ki yaşlılık belirtileri ile birlikte yaşamaya mecburuz. Tabi ki mecbur değiliz, çünkü Ankara'da PRP cilt gençleştirme uygulaması ile hepimiz genç görünme şansına sahibiz!





Sıfır risk!

PRP cilt gençleştirme uygulaması için uygulama yapılacak kişiden 8-20 cc arasında kan alınıyor ve bu kan santrifüj edilerek özel bir serum elde ediliyor. Bu serum yaşlılık belirtileri tedavisi uygulanılacak bölgeye enjekte ediliyor ve bu sayede cildin kendini yenileme sürecinin başlaması sağlanıyor. Yani kişinin kendi kanı kullanıldığı için kimyasal içerikli maddelerin ve uygulamaların aksine PRP cilt gençleştirme yönteminin hiçbir riski bulunmuyor.

Gözaltı morlukları da tarihe karışıyor!

PRP cilt gençleştirme ile sadece yaşlılık belirtileri değil cilt lekeleri ve gözaltı morlukları da tarihe karışıyor. Haydi, hemen Balgat-Çukurambar polikliniklerine gelin ve PRP cilt gençleştirme ile eskisinden bile daha genç bir görünüme kavuşun.