BİLKENT DOLGU-DUDAK DOLGUSU

blog yazısı ekle !

BİLKENT DOLGU-DUDAK DOLGUSU

ESTETİK DÜNYASINDA ESEN FIRTINA DOLGU – BİLKENT DOLGU-DUDAK DOLGUSU

Artık neredeyse hiç kimse gençleşmek ve güzelleşmek için bıçak altına yatmıyor. Neden mi? Çünkü artık Ankara'da da dolgu yani ameliyatsız estetik yöntemi uygulanıyor ve bu yöntemle bıçak altına yatmadan güzel bir buruna, çeneye, çıkık elmacık kemiklerine, dolgun dudaklara ve tabi ki genç görünen bir cilde sahip olunabiliyor.





Dolgunun etkisi ne kadar sürüyor?

Dolgu ve dudak dolgusu yönteminin avantajlarından biri uygulamanın sadece 45 dakika kadar sürmesi. Ayrıca uygulama neredeyse tamamen acısız ve kişi uygulama yaptırdıktan hemen sonra gündelik hayatına dönebiliyor. Üstelik dolgunun kalıcılık süresi kişiden kişiye ve uygulama bölgesine göre farklılık göstermekle birlikte ortalama olarak 8-12 ay arasında. Yani az zaman harcayıp, hiç risk almayıp 12 aya kadar mükemmel görünme şansı sunuyor dolgu biz kadınlara.

Dolgu doktorlar tarafından yapılıyor

Dolgu uygulaması yalnızca konunun uzmanı doktorlarca yapılabiliyor. Siz de dolgu ile kusursuz ve genç bir görünüme kavuşmak istiyorsanız hemen Bilkent polikliniklerine gelin ve sadece 45 dakikanızı ayırarak mükemmel görüneceğiniz bir hayata adım atın.