ÇANKAYA DOLGU-DUDAK DOLGUSU

blog yazısı ekle !

ÇANKAYA DOLGU-DUDAK DOLGUSU

İNCE DUDAKLAR İLE YAŞAMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ! – ÇANKAYA DOLGU-DUDAK DOLGUSU

Dudaklar kadın yüzünün en önemli bölgelerinden biridir. Hatta dudaklar kadınsılığın, feminen bir görünümün alametifarikasıdır. Bu nedenle her kadın dudaklarının dolgun ve biçimli olmasını ister ama ne yazık ki her kadın böyle dudaklara sahip olarak gelmez dünyaya. Ancak artık Ankara'da son yılların mucizevi estetik uygulaması dudak dolgusu sayesinde her kadın üstelik ameliyatsız olarak hem biçimli hem de dolgun dudaklara sahip olabiliyor.





Dudak dolgusu 6-12 ay dayanıyor

Dudak dolgusu için Hyalüronik asit dudaklara enjekte ediliyor ve bu madde vücutta doğal olarak bulunduğu için herhangi bir şekilde alerji yapma ya da zarar verme riski bulunmuyor. Dudak dolgusu uygulaması ortalama olarak 45 dakikada tamamlanıyor ve 6-12 ay süresince de kalıcılığını koruyor. Bu sürenin sonunda tekrar uygulama yaptırmak dudakların mükemmel görünümünü korumak için yeterli oluyor.

Daha fazla ince dudaklar ile yaşamayın!

Daha fazla ince dudaklar ile yaşamak istemiyorsanız hemen Çankaya polikliniklerine gelerek dudak dolgusu yaptırın ve çekici dudaklarınızla hayatın tadını çıkarmaya başlayın.