DİKMEN DOLGU-DUDAK DOLGUSU

blog yazısı ekle !

DİKMEN DOLGU-DUDAK DOLGUSU

AMELİYATSIZ VE SAĞLIKLI ESTETİK YÖNTEMİ DOLGU – DİKMEN DOLGU-DUDAK DOLGUSU

Biz kadınlar için gençlik ve güzellik en büyük tutku hatta aşk olsa da bunlar için göze alabileceklerimizin de bir sınırı vardır. Bu nedenle çoğumuz yüzümüzdeki bazı bölgelerden hoşnut olmasak da ya da yılların etkisi ile ortaya çıkan yaşlılık belirtileri bizi çok rahatsız etse de bunlar için ameliyat olmaya pek sıcak bakmayız. Neyse ki artık Ankara'da dolgu yöntemi ile ameliyat olmadan da mükemmel bir görünüme kavuşmak mümkün.





Dolgu nerelerde kullanılıyor?

Dolgu yöntemi burun ucu, çene, elmacık kemiklerinde, dudaklarda ve yüzdeki çizgilerin ortadan kaldırılmasında kullanılıyor. Yani dolgu yöntemi ile hem gençlik hem de güzellik sağlanıyor, üstelik dolgu uygulaması ortalama olarak sadece 45 dakika kadar zaman alıyor. Yani herhangi bir günde 45 dakikanızı ayırarak dolgu yaptırabilirsiniz.

Nerede yaptırılıyor?

Dolgu yaptırarak biçimli bir buruna, çıkık elmacık kemiklerine, dolgun dudaklara ya da genç görünen bir yüze sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Dikmen polikliniklerine gelerek kendinizi konunun uzmanı doktorların deneyimli ellerine bırakmak.