DOLGU HANGİ BÖLGELERE UYGULANIYOR?- DOLGU

blog yazısı ekle !

DOLGU HANGİ BÖLGELERE UYGULANIYOR?- DOLGU

Güzellik tutkusu deyim yerindeyse altın çağını yaşıyor çünkü artık acısız ve ameliyatsız yöntemlere ile hem güzelleşmek hem de gençleşmek mümkün. Dolgu da son yılların en popüler estetik uygulamalarından biri ve ameliyatsız olarak şekil bozukluklarının giderilmesini, yaşlılık belirtilerinin ortadan kaldırılmasını sağlıyor. Peki, dolgu uygulaması vücudun hangi bölgelerinde kullanılıyor?

Çene

Dolgu yönteminin en fazla kullanıldığı bölgelerden biri çene. Dolgu uygulaması ile çenenin biçimi ameliyata gerek kalmadan düzeltilebiliyor. Bu nedenle artık çene estetiği konusunda en fazla tercih edilen yöntem dolgu.




Elmacık kemikleri

Çekici, kadınsı ve güzel bir yüzün en önemli unsurlarından biri tabi ki çıkık elmacık kemikleri. Elmacık kemiklerini de ameliyatsız şekilde belirginleştirmek için dolgu yöntemi kullanılıyor. Dolgu ile elmacık kemiği bölgesine enjekte edilen hyalüronik asit ile elmacık kemikleri çıkık ve belirgin bir görünüşe kavuşuyor.

Şakak

Dolgu yaşlılık belirtilerine karşı da kullanılıyor. Şakak bölgesinde zamanla oluşan çizgiler ve çukurlaşma için de dolgu yönteminden yararlanılıyor. Ve böylelikle alın-şakak bölgesinde ameliyata gerek olmadan gençleşme sağlanıyor.

Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Meme

Meme bölgesi de dolgu uygulanabilen bölgelerden biri. Meme bölgesindeki şekil bozukluklarının giderilmesi için dolgu yöntemine başvurulabiliyor.

Dudak

Dolgu uygulamasının en sık kullanıldığı bölge dudaklar. Dolgu ile ince dudaklara kalınlık kazandırılırken şekil bozuklukları da ortadan kaldırılabiliyor. Dolgu uygulanmadan önce dudağın ne şekle getirileceği planlanıyor ve bu da uygulama sonrası sürpriz bir görüntü ile karşılaşma riskini ortadan kaldırıyor.

Bu bölgelerdeki etkisi ne kadar sürüyor?

Dolgu yapılırken kullanılan malzemeye ve tabi ki uygulanan bölgeye bağlı olarak farklı sürelerde kalıcılık sağlıyor. Ancak dolgunun ortalama kalıcılık süresi 4 ile 16 ay arasında değişiyor. Yani maksimumum kalıcılığı ortalama 1,5 sene kadar.

Dolgu yaptırmak için nereye gitmek gerekiyor?

Ameliyatsız şekilde güzelleşmek ve gençleşmek için Ankara'da bulunan bir polikliniğe giderek dolgu uygulaması yaptırabilirsiniz. Unutmayın, dolgu ve diğer tüm estetik uygulamaları kesinlikle polikliniklerde ve uzman doktorlarca yaptırmalısınız. Aksi takdirde hiç istenmeyen sonuçlar ile karşılaşabilirsiniz. Yazımızı bitirirken Ankara'daki polikliniklerde dolgu uygulaması yaptırmanın yanı sıra bu konu hakkında kapsamlı bilgi edinebileceğinizi de ekleyelim.