DOLGUN DUDAKLARIN BÜYÜLEYİCİ ETKİSİ! – DOLGU DUDAK

blog yazısı ekle !

DOLGUN DUDAKLARIN BÜYÜLEYİCİ ETKİSİ! – DOLGU DUDAK

Dudaklar kadın yüzünün en çekici ve güzel bölgelerinden biri. Bu nedenle olsa gerek tüm kadınlar için dudaklarının dolgun olması ve biçimli bir görüntüye sahip olması neredeyse hayati önem taşıyor. Özellikle ince dudaklı kadınlar sırf bu yüzden kendilerini beğenmiyorlar. Âmâ artık dudak dolgusu yaptırarak ameliyatsız şekilde dolgun ve muhteşem görünen dudaklara sahip olabilmek mümkün.



Dudak dolgusu hangi durumlar için kullanılıyor?

Dudak dolgusu dudaklardaki farklı durumlar ve sorunlar için kullanılabiliyor.

  • Dudak dolgunlaştırma

  • Dudak kenarlarındaki sarkmalar

  • Dudaklardaki asimetri

  • Dudakları şekillendirme

  • Dudak konturu

  • Dudak üstündeki ince çizgiler

Gördüğünüz gibi dudak dolgusu dudaklarda bulunan birçok sorunun ortadan kaldırılmasında kullanılan bir yöntem.

Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Dudak dolgusu son derece hızlı bir işlem

Dudak dolgusunun en önemli özelliklerinden biri de son derece hızlı bir işlem olması. Dudaklara enjeksiyon işleminden önce genellikle lokal anestezi için krem uygulanıyor, kremin etkisini göstermesi için 15-20 dakika kadar bekleniyor ve ardından enjeksiyon işlemine geçiliyor. Enjeksiyon işlemiyse sadece 10 dakika sürüyor. Yani dudak dolgusu işlemi toplam yarım saatte sonuçlanıyor.

Dudak dolgusu için hyaluronik asit kullanılıyor

Dudak dolgusu yapmak için vücutta zaten bulunan hyaluronik asit kullanılıyor ve bu da vücudun alerjik tepkiler gösterme riskini ortadan kaldırıyor. Her zaman olmamakla birlikte dudak dolgusu işlemi kızarıklığa, hafif şişliklere ve morarmalara yol açabiliyor ancak bu etkiler de kısa süre sonra ortadan kalkıyor.

Doğal görünüm

Dudak dolgusu yaptırmak isteyen ancak uygulama neticesinde dudaklarının doğal olmayan bir görüntü sergileyeceğinden endişe duyduğu için bu uygulamayı yaptırmaktan çekinen birçok kişi var. Oysaki dudak dolgusu ile dudakların nasıl şekillendirileceği önceden planlanıyor ve dudaklara istenilen şekil verilebiliyor. Yani dudakların doğal görünmeyeceği endişesine kapılmaya gerek yok.

Dudak dolgusu nerede yapılıyor?

Tüm estetik uygulamalar gibi dudak dolgusu da mutlaka konunun uzmanlarınca yapılmalı. Bunun için Ankara'da bulunan polikliniklere giderek konunun uzmanı doktorlara başvurmak en doğrusu. Ankara'da bulunan polikliniklerde doktorlar tarafından yapılacak dudak dolgusu ile dolgun ve büyüleyici bir etkiye sahip dudaklara kavuşabilir ve kendinizi eskiye oranla çok daha güzel ve çekici hissedebilirsiniz.