GENÇLİĞE DÖNÜŞ BİLETİ PRP CİLT GENÇLEŞTİRME

blog yazısı ekle !

GENÇLİĞE DÖNÜŞ BİLETİ PRP CİLT GENÇLEŞTİRME

Her kadın sonsuza kadar genç ve güzel görünmeyi hayal eder, ancak bazıları bunu başarır. Nasıl mı? Tabi ki PRP cilt gençleştirme tedavisi ile. Son yıllarda büyük bir hızla gelişen teknoloji ile tıbbın bizlerin güzelliğine en büyük armağanlarından biri olan PRP cilt gençleştirme yöntemi yıllara meydan okumak ve daima muhteşem görünmek isteyen kadınların bu arzularını gerçek kılmak için eşsiz bir fırsat.

PRP nedir?

PRP cilt gençleştirme yöntemi adına yakışır şekilde genç yani yeni bir yöntem. PRP "Platelet Rich Plasma" sözcüklerinin baş harflerinin kısaltılmasından oluşuyor ve Türkçe karşılığı trombosit yönünden zenginleştirilmiş plazma. PRP için kısaca kişilerin kendi kanlarını kullanarak gençleştirilmesi tanımını kullanabiliriz.

PRP kök hücre tedavisi ile karıştırılıyor

PRP tedavisi ile sık yapılan hatalardan biri bu yöntemi kök hücre tedavisi ile karıştırmak. Oysa bu iki tedavi yöntemi birbirlerinden farklılar ve kullanıldıkları yerler ile etkileri de farklı. Kök hücre tedavisinde hasarlı organ ya da dokulara yeni hücreler tanıtılırken PRP tedavisinde amaç hücrelerin tedavi edilmesidir.

Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


PRP uygulaması hangi durumlarda yapılır?

PRP cilt gençleştirme tedavisi adından da anlaşılacağı üzere yaşlanma ve erken yaşlanma belirtilerinin tedavisinde kullanılıyor. Bu tedaviyi diğer yöntemlerden ayıran en önemli özelliklerinden biri ciltte bulunan kırışıklıklar ile çizgileri gençleştirerek ortadan kaldırması ve uzun süreli etki göstermesi.

PRP yalnızca doktorlar tarafından uygulanabilir

PRP cilt gençleştirme tedavisi bir tedavidir ve yalnızca bu konuda uzman olan doktorlar tarafından uygulanılabilen bir yöntemdir. Bu nedenle şayet bir poliklinik dışında her hangi bir yerde bu uygulamanın yapıldığını duyar ya da görürseniz kesinlikle güvenmemelisiniz.

PRP uygulaması kaç seansta sonuç veriyor?

PRP cilt gençleştirme tedavisi 3-4 uygulamalık kürler halinde yapılıyor ve bu kürler genellikle 10-12 ayda bir tekrarlanıyor. Ayrıca kürleri düzenli olarak tekrarlatmak uzun süreli, kalıcı gençlik sağlanmasını olanaklı kılıyor.

Nerede yaptırılıyor?

Cildinizin gençlik günlerine geri dönmesi için PRP cilt gençleştirme uygulamasını Ankara'da bulunan polikliniklere başvurarak burada görev yapan doktorlara yaptırabilirsiniz. Bu uygulama ile kendinizi genç ve güzel hissedecek, hayata çok daha olumlu bakacak ve kendinize olan güveninizin tavan yaptığını göreceksiniz.