GÜZELLİĞE DOLGU DOKUNUŞU - DOLGU

blog yazısı ekle !

GÜZELLİĞE DOLGU DOKUNUŞU - DOLGU

Hem teknoloji hem tıp hem de kozmetik son yıllarda gittikçe büyük bir hızla gelişirken kadınların en büyük tutkusu güzellik de bu gelişmelerden payına düşeni hem de fazlasıyla alıyor. Güzelleşmek isteyen ama ameliyat olmaya karşı mesafeli duran kadınların yardımınaysa dolgu yöntemi koşuyor. Kırışıklıklarından ameliyatsız şekilde kurtulmak isteyen kadınların ilk tercihi modern bir yöntem olan dolgu.




Dolgu ne kullanılarak yapılıyor?

Dolgu ile ilgili en çok merak edilen konuların başında dolgu yapılırken hangi materyallerin kullanıldığı geliyor tabi ki. Dolgu için farklı materyaller kullanılıyor ancak bunların içerisinde en popüler olanı, yani en fazla kullanılanı hyaluronik asit. En fazla tercih edilen dolgu malzemesinin hyaluronik asit olmasının en önemli sebebi bu maddenin zaten vücutta bulunan bir protein olması.Hyalunorik asit vücutta zaten bulunduğu için alerji riski taşımıyor ve aynı zamanda yüksek su tutma özelliği var. Bu iki özelliği nedeni ile hyaluronik asit yüz dolguları için en çok tercih edilen materyal ve son derece de sağlıklı. Ayrıca vücudun başka bir bölgesinden alınan yağlar da dolgu yapımında kullanılıyor.

Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Dolgu kırışıklıkların açılmasını sağlıyor

Dolgu uygulaması vücudun her bölgesinde kullanılabiliyor ancak en fazla kullanıldığı bölge tabi ki yüz. Dolgu yüzdeki kırışıklıkların açılmasında son derece etkili. Aynı zamanda su tutucu özelliği olduğu için hacim de sağlıyor.

Dolgu kaç ay etkili?

Dolgu ile ilgili en fazla merak edilen konulardan biri de etkisinin ne kadar sürdüğü. Bu sorunun tek bir yanıtı bulunmuyor, zira dolgunun etkisinin ne kadar süreceği kullanılan dolgu malzemesine göre farklılık gösteriyor. Ancak ortalama bir süre vermemiz gerekirse 3 ay ile 5 sene arasında olduğunu söyleyebiliriz.

Dolgu nerede yapılıyor?

Dolgu uygulamasını kesinlikle bu konuda hizmet veren bir poliklinikte ve konunun uzmanı olan doktorlara yaptırtmak gerekiyor. Ankara'da bulunan ve dolgu uygulaması yapılan bir polikliniğe giderek dolgu konusunda uzman bir doktor ile görüşüp öncelikle bilgi alabilir ve ardından dolgu uygulamasını yine bir doktora yaptırarak ameliyatsız şekilde gençleşmenin ve güzelleşmenin keyfini çıkarabilirsiniz.