KIZILAY AMELİYATSIZ YÜZ GERME

blog yazısı ekle !

KIZILAY AMELİYATSIZ YÜZ GERME

AMELİYATSIZ YÜZ GERME İLE SIFIR ACI KUSURSUZ GÖRÜNÜM! – KIZILAY AMELİYATSIZ YÜZ GERME

Her kadın için gün gelip de aynaya baktığında yüzündeki yaşlılık belirtileri ile karşılaşmak adeta bir yıkımdır ve ne yazık ki bu yıkımdan hiç birimiz kurtulamayız, çünkü geçen yılları durdurmak elimizde değildir. Evet, geçen yılları durduramayız ama bu yılların yüzümüzde bıraktığı izler ile yaşamamız gerektiği anlamına da gelmiyor. Ameliyatsız yüz germe yöntemi ile hem kısa sürede hem de hiç acı çekmeden tekrar eskisi kadar genç bir görünüme kavuşabiliriz.



Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Acısız ve hızlı!

Ameliyatsız yüz germe işçin medikal estetiğin kadınlara armağanı demek pek de abartı sayılmaz çünkü ameliyatsız yüz germe yöntemi hem acısız hem de son derece hızlı ve etkili sonuçlar sunuyor bizlere. Ameliyatsız yüz germe ortalama olarak 4-6 seansta sonuç veriyor ve seansların arasında ortalama olarak 14 gün yani 2 hafta ara veriliyor. Elbette seans sayısı uygulanacak bölgeye ve kişinin cildinin durumuna göre farklılık gösterebiliyor.

Daha fazla sarkık bir yüz ile yaşamayın!

Hemen Kızılay polikliniklerine gelin ve ameliyatsız yüz germe seanslarına başlayarak kendinizi daha fazla sarkık, kırışık bir yüz ile yaşamak zorunda bırakmayın.