KÜÇÜKESAT DOLGU

blog yazısı ekle !

KÜÇÜKESAT DOLGU

KUSURSUZ BİR GÖRÜNÜME GİDEN YOL DOLGU YAPTIRMAKTAN GEÇİYOR – KÜÇÜKESAT DOLGU

Eskiden gençleşmek ve güzelleşmek için bindir zahmete katlanmak, ameliyat olmak gerekiyordu. Oysaki artık Ankara'da kusursuz bir görünüme giden yol dolgu yaptırmaktan geçiyor. Dolgu ile ameliyat olmadan kalkık uçlu bir buruna, çıkık elmacık kemiklerine, biçimli bir çeneye, dolgun ve belirgin dudaklara, çizgiler ile gölgelenmemiş, genç görünen bir yüze kolayca sahip olunabiliyor.





Dolgu işlemi çok kısa sürüyor

Dolgu yöntemini diğer birçok yöntemden farklı kılan en önemli özelliklerinden biri de işlemin oldukça kısa sürmesi ve neredeyse hiç acıya neden olmaması. Yani dolgu gerçekten son derece pratik, etkili bir estetik yöntemi. Dolgu için farklı maddeler kullanılsa da en fazla tercih edilen madde hyalüronik asit ve bu madde vücutta zaten bulunduğu için hiçbir zarar verme ya da alerjiye neden olma riski de bulunmuyor.

Dolgu ile mükemmel görünmeye hazır mısınız?

Eğer yanıtınız evetse hemen Küçükesat polikliniklerine gelin ve konunun uzmanı doktorlara kendinizi teslim ederek sadece mükemmel bir güzelliğe değil aynı zamanda ışıltılı ve sağlıklı bir cilde de sahip olmanın ayrıcalığını yaşamaya başlayın.