MEZOTERAPİ

blog yazısı ekle !

MEZOTERAPİ

KARIN BÖLGESİNDEKİ YAĞLAR MEZOTERAPİDEN KORKSUN! - MEZOTERAPİ

Fazla kilolar hemen hemen tüm kadınların en büyük sorunlarından biri, zira toplumda az sayıda ideal kiloya sahip kadın varken geriye kalan büyük çoğunluğuysa fazla kilo sorunu ile başa çıkmaya çalışan kadınlar oluşturuyor. Ancak fazla kilolardan çok daha büyük bir sorun var; bölgesel yağlar. Bunun sebebi bölgesel yağlardan kurtulmanın fazla kilolardan kurtulmaktan çok daha zor olması. Çünkü ister diyet yapın, ister spor bölgesel yağlar ne yazık ki çok inatçı ve bu yağlardan kurtulmak için yapılan spor ve diyet ile genellikle vücudun diğer bölgeleri incelirken bölgesel yağlardan kurtulmak mümkün olmuyor.




Artık mezoterapi var

Bölgesel yağlanma denilince akla gelen ilk bölge tabi ki karın. Çünkü kadınların çoğunda bölgesel yağlar karın bölgesinde toplanıyor. Bunun nedeni en başta yanlış beslenme, ancak bir kez yağlar karın bölgesine yerleştikten sonra bu yağlardan kurtulmak gerçekten çok zor. Ama artık mezoterapi var. Mezoterapi ile bölgesel incelme tedavisi sayesinde bölgesel yağlar kabus olmaktan çıkıyor.

Karın bölgesindeki yağlardan kurtulmanın en etkili yöntemi

Hem estetik açıdan kötü duran, hem kıyafetlerin yakışmasına engel olan hem de insanı rahatsız eden karın bölgesindeki yağlardan kurtulmak için uygulanan mezoterapi ile bölgesel incelme tedavisi son derece etkili bir yöntem.

Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Yağ yakımı hızlandırılıyor

Mezoterapi tedavisi ile karın bölgesinde derinin orta tabakasına yağ yakımını hızlandırıcı ilaçlar enjekte ediliyor. Metabolizmayı da hızlandıran bu ilaçlar vücutta yağ yakımından sorumlu olan lipoz enzimini harekete geçiriyor ve kan dolaşımını hızlandırıyor, böylelikle karın bölgesindeki yağların parçalanarak erimesi sağlanıyor.

Beslenmeye dikkat!

Ancak şunu eklemeden geçmemek gerekiyor; mezoterapi ile karın bölgesindeki yağlardan kurtulmak için seanslara devam ederken tedavinin daha etkili olması için tabi ki beslenmeye de özen göstermek gerekiyor. Aksi takdirde mezoterapi tedavisi yine de etkili olsa da elbette beslenmeye özen gösterilmesi bu etkinin çok daha kuvvetli olmasını sağlıyor.

Hazır mısınız?

Karın bölgenizdeki yağlardan mezoterapi tedavisi ile kurtulmaya hazırsanız Ankara'da bulunan poliklinikler sizleri bekliyor. Hemen bir polikliniğe giderek uzmanlarca uygulanan mezoterapi seansları ile karın bölgenizdeki yağlardan kurtulun ve mükemmel bir vücuda sahip olmanın tadını çıkarın.