PRP CİLT GENÇLEŞTİRME ETLİK-KEÇİÖREN

blog yazısı ekle !

PRP CİLT GENÇLEŞTİRME ETLİK-KEÇİÖREN

VÜCUDUMUZUN GENÇLİĞİMİZE ARMAĞANI – PRP CİLT GENÇLEŞTİRME ETLİK-KEÇİÖREN

Her geçen gün yeni gençlik ve güzellik uygulamaları giriyor hayatımıza ancak bunlardan pek azı gerçekten fayda sağlıyor ve popüler olabiliyor. İşte PRP cilt gençleştirme de sağladığı fayda sayesinde son yılların en popüler uygulamalarından biri üstelik herhangi bir zararı bulunmuyor zira PRP cilt gençleştirme yöntemi için kişinin kendi kanından elde edilen serum kullanılıyor. Yani kimyasal içerikli ürünler kullanılarak yapılan uygulamalara şüphe ile yaklaşanların deyim yerindeyse ilacı PRP.





PRP nerelerde kullanılıyor?

PRP cilt gençleştirme sanıldığı gibi yalnızca yüz bölgesinde değil, ellerin üzerindeki, boyundaki ve dekolte bölgesindeki yaşlılık belirtilerini tedavi etmek için de kullanılıyor. Yani PRP ile bir kadının vücudunun en önemli tüm bölgelerindeki yaşlılık belirtileri ortadan kaldırılıyor, her kadın kendini eskisi kadar genç ve güzel hissedebiliyor.

Yan etki sıfır!

PRP cilt gençleştirme yöntemi için kişinin kendi kanından elde edilen serum kullanıldığı için bu yöntemin hiçbir riski bulunmuyor. Haydi, hemen Etlik-Keçiören polikliniklerine gelin ve PRP cilt gençleştirme ile gençliğinize geri dönüş biletinizi alın!