VÜCUT MEZOTERAPİSİ İLE BÖLGESEL YAĞLARIN ARKASINDAN EL SALLAYIN!

blog yazısı ekle !

VÜCUT MEZOTERAPİSİ İLE BÖLGESEL YAĞLARIN ARKASINDAN EL SALLAYIN!

Fazla kilolar yalnızca estetik olarak kötü durmakla kalmıyor sağlığı da ciddi şekilde tehdit ediyor. Ayrıca fazla kilolar ve özellikle bölgesel yağlanma nedeni ile kendini beğenmeyen kişilerde ruhsal çöküntülere dahi yol açabiliyor. Ancak bölgesel yağlanmalardan kurtulmak genel olarak kilo vermekten çok daha zor. Zira bölgesel yağlanmalar son derece inatçı ve bu yüzden de erimesi kolay değil. Ama üzülmeyin! Çünkü vücut mezoterapisi sayesinde artık bölgesel zayıflama hayal değil.




Vücut mezoterapisi ile orantılı ve güzel bir vücut

Bölgesel zayıflama için vücut mezoterapisi uygulamasının neticesinde vücuttaki orantısızlık gideriliyor. Böylece orantılı ve güzel görünen bir vücuda sahip olunması sağlanıyor. Yani eğer vücudunuzun bir bölgesindeki yağlanmadan şikayetçiyseniz başvurabileceğiniz en etkili yöntemlerden biri mezoterapi vücut uygulaması.

Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Nerelere uygulanabiliyor?

Vücut mezoterapisi bacaklara, karın bölgesine, alt bacaklara, mide bölgesine, yanlara, sırta ve kollara uygulanabiliyor. Tüm bu bölgelerdeki bölgesel yağlanmalar için vücut mezoterapisi uygulatarak yağlardan kurtulabilmek mümkün.

Vücut mezoterapisi kimlere uygulanamıyor?

Vücut mezoterapisi bölgesel yağlardan ve selülitlerden kurtulmak için son derece etkili bir yöntem olmakla birlikte bazı kişilere uygulanamıyor. Kalp yetmezliği rahatsızlığı bulunanlara, şeker (diyabet) hastalarına, Antikuagülan tedavisi (kan pıhtılaştırma engelleyici ilaçlar kullanan)gören kişilere, hamile ve emzirme dönemindeki kadınlara uygulanamıyor.

Kaç seansta sonuç alınıyor?

Bölgesel yağlanma ve selülit tedavisi için vücut mezoterapisi uygulamalarında seans sayısı uygulanan bölgeye ve problemin türü ile ilerlemişlik düzeyine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Ancak sonuç almak için genellikle 8-10 seanslık bir uygulama yeterli oluyor.

Vücut mezoterapisi uygulanırken ağrı hissediliyor mu?

Vücut mezoterapisi ile ilgili en fazla merak edilen konuların başında bu uygulama yapılırken acı ya da ağrı hissedilip hissedilmediği. Vücut mezoterapisi uygulamasında kullanılan enjektörler son derece küçük ve inceler, ayrıca enjeksiyon çok derine değil cildin yüzeyine oldukça yakın bir bölgeye yapılıyor. Dolayısıyla uygulama esnasında çok hafif bir ağrı ya da acı hissediliyor. Ancak bu da çok rahatsız etmiyor.

Nerede yaptırılıyor?

Bölgesel incelme için Ankara'da bulunan ve mezoterapi vücut uygulaması yapılan poliklinikler başvurabileceğiniz en doğru adresler. Yazımızı bitirirken şunu da ekleyelim; yasal olarak poliklinik dışında hiçbir yerde mezoterapi uygulaması yapılması mümkün değil.