YATAKTAN KALKINCA BİLE GÜZEL GÖRÜNMEK İSTER MİSİNİZ? – KALICI MAKYAJ

blog yazısı ekle !

YATAKTAN KALKINCA BİLE GÜZEL GÖRÜNMEK İSTER MİSİNİZ? – KALICI MAKYAJ

Biz kadınlar için her zaman, her yerde güzel ve bakımlı görünmekten daha önemli az şey vardır. Bir kadın sabah yataktan kalktığında, yağmurlu bir günde sokakta gezerken hatta uyurken bile güzel görünmek ister. Siz de sabah yataktan kalktığınızda bile güzel hatta kusursuz görünmek istiyorsanız kalıcı makyaj tam size göre bir yöntem.

Herkes kalıcı makyaj yaptırabilir

Kalıcı makyaj uygulamasını yaptırmanın yaş sınırı yok. Dolayısıyla isteyen herkes kalıcı makyaj yaptırabilir. Ayrıca kalıcı makyaj her cilt tipine ve her renk tene de uygulanabiliyor. Yani ister esmer olun ister sarışın kalıcı makyaj yaptırabilirsiniz.

Kalıcı makyaj için kullanılan malzemeler doğaldır

Kalıcı makyaj için kullanılan malzemeler doğaldır, dolayısıyla cilde zarar verme ya da alerji yapma gibi riskleri yoktur. Kalıcı makyaj için kullanılan boyalar mineral bazlıdır dolayısıyla gönül rahatlığı ile kalıcı makyaj yaptırabilirsiniz.



Kalıcı makyaj yapılırken ağrı ve acı hissedilmez

Kalıcı makyaj ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri de uygulama esnasında acı duyulup duyulmadığı. Kalıcı makyaj yapılırken sanılanın aksine ağrı ve acı duyulmaz. Minimumum düzeyde acı duyma ihtimali vardır ancak kalıcı makyaj yaptırırken kişiler genellikle acı duymazlar ancak bazı kişiler kalıcı makyaj yapılan cihazın titreşimlerinden ufak da olsa bir rahatsızlık duyabilirler.

Kalıcı makyaj kalıcı değildir

Kalıcı makyaj yaptırmaktan çekinenlerin büyük bir bölümü bir kere yaptırdıktan sonra makyajdan sıkılabileceklerini ve çıkaramayacaklarını düşündükleri için çekince yaşıyorlar. Oysaki kalıcı makyajın adındaki "kalıcı" ibaresi sonsuza kadar süren bir kalıcılık anlamına gelmiyor. Kalıcı makyajın kalıcılık süreci cilt tipine ve rengine göre değişiklik gösterir. Ancak ortalama kalma süresi 2 ile 3 yıl arasındadır.

Kalıcı makyaj bazı kişilere yapılamıyor

Her ne kadar yazımızın başında kalıcı makyaj herkese yapılabiliyor desek de buradaki herkese bazı hastalıklardan mustarip kişiler ile bazı özel durumlara sahip kişiler dahil değil. Kalıcı makyaj yapılamayan kişiler arasında şeker (diyabet) hastaları, HIV hastaları, kan sulandırıcı kullanması gereken hastalıkları bulunanlar, hemofili hastaları ile panik atağı olan kişiler bulunuyor. Kalıcı makyaj hakkında daha fazlasını öğrenmek ve kalıcı makyaj yaptırarak her zaman muhteşem görünmek için Ankara'da bulunan polikliniklere başvurabilirsiniz.