SAÇLARA MUCİZE DOKUNUŞ SAÇ MEZOTERAPİSİ – SAÇ MEZOTERAPİSİ

blog yazısı ekle !

SAÇLARA MUCİZE DOKUNUŞ SAÇ MEZOTERAPİSİ – SAÇ MEZOTERAPİSİ

Sağlıklı ve güzel saçlara sahip olmak hem erkekler hem de kadınlar için deyim yerindeyse hayati derecede önemli. Özellikle erkeklerde ortaya çıkan saç dökülmesi problemleri ile oldukça sık karşılaşılıyor ve bu sorun birçok erkeğin kendine olan güveninde ciddi miktarda azaltmaya yol açıyor. Saç dökülmesi sorunu yaşayan erkekler için bu sorunu geride bırakmak artık eskiye kıyasla çok daha kolay çünkü artık mezoterapi saç uygulaması var.




Saç yaşayan bir doku

Saç yaşayan bir doku ve yeteri kadar beslenmeye gereksinim duyuyor. Yeteri kadar beslenemeyen saçlar güçsüzleşmeye başlıyor ve ardından kırılıyor, dökülüyor. Bu duruma karşı kullanılan şampuan ya da diğer ürünlerse ne yazık ki pek de etkili olmuyor.

Mezoterapi ile saçlı deriye verilen karışımları %95 etkili!

Mezoterapi ile saçlı deriye verilen ilaç ya da karışımlar ise %95 gibi büyük bir etki oranına sahip. Mezoterapi uygulaması ile saçın gereksinim duyduğu vitamin, mineral ve diğer maddeler saçlı deriye enjekte ediliyor bu sayede saçların eski gücünü geri kazanması ve dökülen saçların yerine sağlıklı saçların gelmesi sağlanıyor.

Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Zayıf saçlar da canlanıyor

Saç mezoterapisi yalnızca saç dökülmesi durumlarında kullanılmıyor. Saçların sağlıksız göründüğü, parlaklığını ve canlılığını yitirdiği durumlarda da saç mezoterapisi uygulanarak sağlar içten besleniyor ve bu yolla saçların eskisi kadar hatta eskisinden de daha canlı ve sağlıklı olması sonucu elde ediliyor.

Yan etkisi yok!

Saç mezoterapisinin en önemli avantajı hem çok etkili olması hem de hiç bir yan etkisinin bulunmaması. Yani gönül rahatlığı ile saç mezoterapisi uygulaması yaptırabilirsiniz. Kulaktan dolma bilgiler ile bu yöntemden çekiniyorsanız kesinlikle yanıldığınızı bilmelisiniz.

Nerede yaptırılıyor?

Tüm güzellik ve estetik uygulamalarından olduğu gibi saç mezoterapisi için de doğru kişi ve yer tercih etmek çok önemli. Ankara'da bulunan polikliniklerde sağlığınıza zarar verme riski ile karşı karşıya kalmaksızın, uzman kişilerce ve tamamen hijyenik bir ortamda mezoterapi saç uygulaması yaptırarak kellikten ya da cansız saçlardan kurtulabilirsiniz.