SAÇ MEZOTERAPİSİ İLE SAĞLIKLI VE GÜZEL SAÇLARA MERHABA DEYİN

blog yazısı ekle !

SAÇ MEZOTERAPİSİ İLE SAĞLIKLI VE GÜZEL SAÇLARA MERHABA DEYİN

Saç dökülmesi hem kadınları hem de erkekleri etkileyen ve yalnızca estetik olmayan bir görüntünün ortaya çıkmasına değil saçı dökülen kişilerin bazı ruhsal sorunlar yaşamasına da sebep oluyor. Saç dökülmesi neticesinde kişilerde başta kendine güven eksikliği olmak üzere hayatı son derece olumsuz yönde etkileyebilecek durumlar ile karşılaşılabiliyor. Ancak modern tıbbın saç dökülmesine karşı kullandığı çok etkili bir yöntem var artık; mezoterapi. Mezoterapi saç dökülmesine karşı son derece kolay ve etkili çözüm sunuyor. Bu sayede saç dökülmesinden mustarip kişiler hem eski görüntülerine kavuşuyorlar hem de kendilerine olan güvenlerini geri kazanıyorlar.


Saç mezoterapisinde amaç saçları kaybetmemek

Saç mezoterapisini diğer yöntemlerden farklı kılan saçlar dökülmeye başladığı anda müdahale etmek ve saç köklerini güçlendirerek dökülmeyi durdurmak, yeni ve sağlıklı saçların çıkmasını sağlamasıdır. Saç mezoterapisinde saç kıllarının güçlenmesi için uygulanan karışımların deri altına verilmesi bu yöntemi dışarıdan yapılan uygulamalardan çok daha etkili kılar aynı zamanda.

Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara



Nasıl uygulanıyor?

Saç mezoterapisinde saçın sağlıklı olmak için gereksinim duyduğu aminoasitler, vitaminler, mineraller ve yüzey genişleticiler mikro enjeksiyon yöntemi ile direkt olarak saçlı deriye enjekte edilir. Saç mezoterapisi beş aşamadan oluşur. Bunlar sırasıyla termoterapi, NPG, MIC, yıkama, A.S kür uygulaması ve fahrenhayt yağ kürü uygulamasıdır. Sağlıklı ve doğru bir saç mezoterapisinde bu 5 aşamanın hepsinin mutlaka sırasıyla uygulanması son derece önemlidir.

Saç mezoterapisi hangi durumlarda uygulanır?

Saç mezoterapisi saç ile ilgili birçok farklı sorunun çözümünde kullanılan bir yöntemdir. Bu sorunlar şunlardır;

  • Saç dökülmesi

  • Saçlarda cansızlık ve sık kırılma

  • Saç ekimi işlemi öncesinde saçların korunması

  • Saçlarda zayıflama ve incelme

  • Saçlarda geç uzama

  • Kimyasal işlemlerden (boya, perma vs. gibi) sonra toparlanamayan saçlar

  • Hamilelik nedeni ile ortaya çıkan saç kayıpları

  • Diyet nedeni ile ortaya çıkan saç kayıpları

Görüldüğü gibi saç mezoterapisi saçlarda görülen hemen her sorunun çözümünde kullanılabilen bir yöntem.

Nerede yaptırılır?

Yukarıda saydığımız problemlerden herhangi birine sahipseniz yapmanız gereken tek şey Ankara'da bulunan ve saç mezoterapisi yapma yetkisine sahip polikliniklere başvurmak. Burada konunun uzmanlarınca saç mezoterapisi uygulaması yaptırarak sağlıklı ve güzel görünen saçlara kavuşabilirsiniz.