MEZOTERAPİ SAÇ

blog yazısı ekle !

MEZOTERAPİ SAÇ

MEZOTERAPİ İLE RAPUNZELİ KISKANDIRACAK KADAR GÜZEL VE SAĞLIKLI SAÇLAR – MEZOTERAPİ SAÇ

Ünlü masal kahramanı Rapunzel'i hepimizi "rapunzel uzat saçlarını ben geldim" sözleriyle hatırlarız. Ancak Rapunzel'in aksine çoğumuzun saçları zayıf, güçsüz ve kırılgandır. Bu nedenle Rapunzel'inki gibi gür, güçlü ve canlı saçlar ancak masallarda olur diye düşünürüz. Âmâ bu tabi ki sadece bir yanılsamadan ibaret! Çünkü mezoterapi saç tedavisi sayesinde bizler de Rapunzel'inkiler gibi saçlara sahip olabiliriz!



Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Cansız, kırılgan ve güçsüz saçlar tarih oluyor

Mezoterapi saç tedavisi birçok saç problemine karşı kullanılabiliyor. Halk arasında mezoterapinin yalnızca kelliğe karşı kullanıldığı yönünde yanlış bir inanış var, oysaki mezoterapi tedavisi gücünü, canlılığını kaybetmiş saçlara eski güzelliğini ve canlılığını kazandırmak için de kullanılıyor.

Mezoterapi saç ile kendi masalınızı yazın!

Saçlarınız boya, perma gibi kimyasal işlemler nedeniyle ya da farklı çevresel faktörler, stres gibi nedenlerle canlılığını kaybetmiş olabilir. Bunun için onlarca ürün kullanmış ama hiç birinden sonuç alamadığınız için umutsuzluğa kapılmış olabilirsiniz. Âmâ mezoterapi daha önce denediğiniz hiçbir yönteme benzemiyor. Çünkü dıştan kullanılan saç bakım ürünleri saçınızdan akıp giderken mezoterapi ile saç derisine enjekte edilen karışımlar ile saçlarınız ve saç deriniz içten güçleniyor.

Ortalama 4 seansta sonuç alınıyor

Mezoterapi ile yapılan saç tedavisinde ortalama olarak 4 seansta sonuç alınıyor ve bu seansların arasında genellikle 1 haftalık aralar veriliyor. Şayet saç dökülmesi problemi yoğun bir şekilde varsa seans sayısı 6'ya çok nadiren de 8'e çıkabiliyor.

Ankara'da saç mezoterapisi yaptırabilirsiniz

Kendi masalınızın Rapunzel'i olmak için yapmanız gereken tek şey Ankara'da bulunan ve mezoterapi uygulaması yapılan bir polikliniğe gitmek ve mezoterapi saç uygulaması yaptırmak. İşte kendi masalınızın kahramanı olmanızı sağlayacak kadar sağlıklı, canlı ve güzel saçlara sahip olmanız bu kadar kolay!