IPL FOTO EPİLASYON

blog yazısı ekle !

IPL FOTO EPİLASYON

İstenmeyen tüyler vaktimizin büyük bir kısmını alan bir konudur. Ama ne yazık ki kalıcı bir çözümü göze alamayız. Lazer epilasyon tedavisi istenmeyen tüylerinizden sizi sonsuza dek kurtarmayı hedefliyor. Tedavi sürecinde bilinmesi gereken ve dikkate alınması gereken konular vardır. Bunlardan bir tanesi de Lazer epilasyon tedavisinde birçok cihaz kullanılmaktadır. Kullanılan yöntem ve tekniklerin çeşitliliği ise şöyle açıklanabilir. Kullanılan yöntemler ve teknikler cildinizin ten rengine göre ve cildinizde bulunan kıl köklerinin ince ve kalınlığına göre şekillenmektedir.



Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

devamını oku... Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


İpl-Foto lazer epilasyon bu yöntemlerden sadece bir tanesidir. Bu tedavi yöntemi ile bilgisayar aracılığı ile gönderilen ışının dalga boyunu ve ısı ayarını ayarlayabilmek mümkündür. Uzman doktorunuzun çıkardığı takvime göre cildinizde yer alan kıl köklerinin inceliğine kalınlığına göre dalga boyları ayarlanmaktadır. İpl-foto lazer epilasyon sırasında uygulanan ışınlar hatasız bir biçimde doktorunuzun cildinize ışın atımı ile yapılmaktadır. Lazer işleminden önce cildinize soğutucu krem sürülmesi gerekmektedir. Soğutucu kremin yanı sıra doktorunuzun süreceği lokal anestezik kremler de sürülebilir. Bu cildinizi korumak için yapılan işlemlerden bir tanesidir. Cildinizin lazer epilasyon süresinde ve sonrasında kızarıklığını engellemek için kullanılmaktadır.

İpl-foto lazer epilasyon sırasında gözlerinizin korunması amacı ile gözlerinizi lazer koruyucu gözlük takılması gerekmektedir. Aksi taktir de gözleriniz lazer ışınına maruz kalabilir. Oluşabilecek herhangi bir durumu önceden engellemek gerekecektir. İpl-foto lazer epilasyonun kullanıldığı bölgeler ise oldukça çeşitlidir. Anti-aging (cilt gençleştirme ) tedavisinde kullanılmaktadır. Cilt çatlakları, yara izleri ve siğil tedavilerinden oldukça etkilidir. Akne vulgaris tedavisinde oldukça etkilidir. İstenmeyen tüylerde de kullanılan bu yöntem ıpl-foto epilasyon tedavisinde kullanılmaktadır.

Çil tedavilerinde, dövmelerinizi sildirme de sedef hastalığında ve gül hastalığında yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu kadar çeşitli fonksiyonları ile oldukça dikkat çekmektedir. Ancak bu yöntemleri doktorunuza danışmanızı ve cildinize uygulanıp uygulanamayacağını sormanız gerekmektedir. Dermatoloji uzmanı doktorunuz size bu konu hakkında yardımcı olacak ve istenmeyen tüylerinizden ayrıca yara ve sarkmalarınızdan kurtulmanızı sağlayacaktır. Cildiniz de beklemediğiniz bir durum ile karşılaşırsanız eğer hemen ilgili uzman hekiminizi bilgilendirmeniz gerekmektedir. Bizi dinlediğiniz için teşekkür ederiz.